Neler Yeni

Lütfen akıl verin yardımınıza ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cibilekko
Merhabalar beyler bayanlar, flört ettiğim bir hanımefendi vardı kız bana bir süre sonra açıldı ama ben kızı reddettim ve sonra bir daha hiç konuşmadık ama instagramda takipleşiyorduk. Şimdi işler değişti biraz ve şu an ben ondan hoşlanıyorum gibi durmadan aklıma geliyor ,merak ettiğim için hala takipleşiyor muyuz diye bakayım dedim ve kız beni çıkarmıs . Ben bu kıza nasıl geri dönebilirim ?Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
...
Merhabalar beyler bayanlar, flört ettiğim bir hanımefendi vardı kız bana bir süre sonra açıldı ama ben kızı reddettim ve sonra bir daha hiç konuşmadık ama instagramda takipleşiyorduk. Şimdi işler değişti biraz ve şu an ben ondan hoşlanıyorum gibi durmadan aklıma geliyor ,merak ettiğim için hala takipleşiyor muyuz diye bakayım dedim ve kız beni çıkarmıs . Ben bu kıza nasıl geri dönebilirim ?Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
İstek atın. "Neden attın?" der. Sizde konuşursunuz. İşte birazcık konuştuktan sonra küçük flörtlere devam edersiniz. Zaten o anlar sonra cevap verir. Cevabın ne olacağını bekleyip görürüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cibilekko
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstek atın. "Neden attın?" der. Sizde konuşursunuz. İşte birazcık konuştuktan sonra küçük flörtlere devam edersiniz. Zaten o anlar sonra cevap verir. Cevabın ne olacağını bekleyip görürüz.
Yaptığım eşekliğin farkındayım ama kız tersler muhtemelen ya da reddeder ,yani aynısı bana yapılsaydı ben öyle yapardım elden başka bir şeyde gelmiyo sanırım deniycem

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
dönemezsin kız çoktan unutmuştur hatta yeni biri ile bile konuşuyor olabilir tek bir şekilde konuşabilirsin kızın harbi harbi seni sevmesi lazım o da zor biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
...
Yaptığım eşekliğin farkındayım ama kız tersler muhtemelen ya da reddeder ,yani aynısı bana yapılsaydı ben öyle yapardım elden başka bir şeyde gelmiyo sanırım deniycem
Hocam, kendinize "Eşek" demeyin. Açılmış sizde reddetmişsiniz. Bunda her hangi bir sorun yok. Yani, dediğimi yapmak belki işe yarar ama reddedeceği kesin değil. Belki teklifinizi kabul etmeseniz bile arkadaş kalabilirsiniz. Tabii bunu yapmak isterseniz.

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut
red etmeyebilir olayın üstünden ne kadar süre geçti?

Ya olm ben böyle bişey yaşasam intihar ederdim ki edicem zaten

Clayz

80+ Silver
kardesım tarıhın en buyuk hatasını yaparken ne hıssettı
Mesaj otomatik birleştirildi:

saka bır yana sımdı sen ıstek atsan reddedbılır once bıraz cevresıne bak realde oldugunu varsayıyorum ınternettense zaten bosver neyse cevresıne bak boyle eger sevgılısı felan yoksa ıstek at konusabılırmıyız de oda bence hafıf meraklanır ama sen ılk reddettıgın ıcın kesın naz yapar ugrastırır onu soylıyım bız erkeklerde oyle degıl dırek okudum kabul edıyoruma doner olay herneyse bıraz konustuktan sonra muhabbet ama 2 3 gun donsun ordan sonra pısman oldugunu o zamanlar aklının cok karmasık oldugunu soyle kısaca bahane bul yanı gelısmelerıde ekle buraya sorun olmassa :D

Ekler

• Ekran_goruntusu_2024-08-24_114433.png
    Ekran_goruntusu_2024-08-24_114433.png
    243.4 KB · Hit: 5
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
cibilekko
Ya olm ben böyle bişey yaşasam intihar ederdim ki edicem zaten
Durum vahim ama intihar edecek kadarda değildir herhalde niye öyle dedinki :(

kardesım tarıhın en buyuk hatasını yaparken ne hıssettı

saka bır yana sımdı sen ıstek atsan reddedbılır once bıraz cevresıne bak realde oldugunu varsayıyorum ınternettense zaten bosver neyse cevresıne bak boyle eger sevgılısı felan yoksa ıstek at konusabılırmıyız de oda bence hafıf meraklanır ama sen ılk reddettıgın ıcın kesın naz yapar ugrastırır onu soylıyım bız erkeklerde oyle degıl dırek okudum kabul edıyoruma doner olay herneyse bıraz konustuktan sonra muhabbet ama 2 3 gun donsun ordan sonra pısman oldugunu o zamanlar aklının cok karmasık oldugunu soyle kısaca bahane bul yanı gelısmelerıde ekle buraya sorun olmassa :D
Tamamdır hocam gelişmeleri eklerim ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum duvarada toslayabilirim

Durum vahim ama intihar edecek kadarda değildir herhalde niye öyle dedinki :(

Tamamdır hocam gelişmeleri eklerim ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum duvarada toslayabilirim
Ben edicem hayat kötü

Clayz

80+ Silver
Top Bottom