Neler Yeni

lütfen bana yardımcı olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alican Kara
arkadaşlar xpg summoner chery mx blue switch klavyeyi doğum günüme kuzenim hediye etti istiyordum uzun zamandır gayet güzel ancak bunun internet üzerindeki yazılım kontrol yerini bulamadım bana fotoğraflı bir şekilde anlatırsanız çok memnun olurum yardımlarınız için şimdiden çok ama çok teşekkürler.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
arkadaşlar xpg summoner chery mx blue switch klavyeyi doğum günüme kuzenim hediye etti istiyordum uzun zamandır gayet güzel ancak bunun internet üzerindeki yazılım kontrol yerini bulamadım bana fotoğraflı bir şekilde anlatırsanız çok memnun olurum yardımlarınız için şimdiden çok ama çok teşekkürler.
"XPG Summoner driver" diye aratırsanız çıkar zaten. Çıkmıyor ise de driveri yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alican Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet yazılımını arıyorum.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
https://www.xpg.com/tr/feature/627/ sayfasının aşğısında

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alican Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xpg nin sitesinde buldum ama birden fazla var hangisini indireceğimi şaşırdım
1613378701182.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen reis buldum ama hangisini indireceğimi şaşırdım

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
XPG Prime Software.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alican Kara
1613378932020.png

şuan indiriyorum ikisinide deneyeceğim teşekkürler yardımlarınız için bu kadar hızlı dönüş olacağını düşünmemiştim.

Top Bottom