Lütfen Daha Çok Dikkat Edelim..

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Dedemi coronavirus sebebi ile kaybettim. Kendisi hiç doğru düzgün dışarı çıkmazdı, çıksa da maskesini takardı. Lütfen elimizden geldiğince evde kalalım ve maske-mesafe kurallarına uyalım
İyi Forumlar.​

Dedemi coronavirus sebebi ile kaybettim. Kendisi hiç doğru düzgün dışarı çıkmazdı, çıksa da maskesini takardı. Lütfen elimizden geldiğince evde kalalım ve maske-mesafe kurallarına uyalım
İyi Forumlar.​
Allah Rahmet Eylesin, Herkes dikkat etsin lütfen.

Allah rahmet eylesin.

Tedbirlerimiz alıyoruzda bu nereye kadar gidecek anlamadım.
Böyle giderse ne kadar önlem alırsak alalım herkes yakalanacak.

Allah rahmet eylesin. Gece gece bir kötü hissetmedim değil. Sana ve ailene de sabır diliyorum.

İyi Forumlar.​
Allah rahmet eylesın .bende yakın bı akrabamı kaybettım sana ve aılene sabır dılıyorum reısim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin başın sağ olsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesın .bende yakın bı akrabamı kaybettım sana ve aılene sabır dılıyorum reısim
Allah rahmet eylesin. Gece gece bir kötü hissetmedim değil. Sana ve ailene de sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.

Tedbirlerimiz alıyoruzda bu nereye kadar gidecek anlamadım.
Böyle giderse ne kadar önlem alırsak alalım herkes yakalanacak.
Allah Rahmet Eylesin, Herkes dikkat etsin lütfen.
Teşekkür ederim.

Bütün ailem işleri gereği toplum içindeler, bende dışarı çıkmak zorunda kalıyorum.
Arkadaşlarım açısından dikkat ediyorum onlara karşı.

İyi Forumlar.​
Allah rahmet eylesin dostum,ailene ve sana sabır diliyorum...

İyi Forumlar.​
ayn lütfen dikkat edelim benimde üst komşumda korona çıktı ve 3 4 gün önce bize gelmişti bende şuan azcık telaşlıyım açıkçası 3 4 gün içinde belirti çıkarsa gidip test yaptıracağım umarım çıkmaz

İyi Forumlar.​
Başın sağ olsun dostum üzüldüm. Sizlere sabır diliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,912
Üyeler
186,813
Son üye
MarcoPASA
Geri