kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
sanane
Abi ''sanane'' değil ''sana ne'' olmalı.
sanane
Düzelttim.Abi ''sanane'' değil ''sana ne'' olmalı.
Hazır moderatör arıyorlarken sende aday olup onların Türkçe'yi iyi kullanmasını istediklerini bildiğin için bu konuyu hortlatman mantıklıDüzelttim.
Şşt çaktırma!Hazır moderatör arıyorlarken sende aday olup onların Türkçe'yi iyi kullanmasını istediklerini bildiğin için bu konuyu hortlatman mantıklı
Btw bu arada benim candidate for moderatörlük you maybe olabilir, sen türkçe know someone.Şşt çaktırma!
Bunlar hep taktik! Siyaset bunlar!
mad?Btw bu arada benim candidate for moderatörlük you maybe olabilir, sen türkçe know someone.
Pek umutlu değilim sadece şansımı denedim. Belki olur inşallah!Btw bu arada benim candidate for moderatörlük you maybe olabilir, sen türkçe know someone.
Otobüs Türkçeye geçmiş ve kabul görmüş bir kelime.Otobüs yerine de çok oturgaçlı götürgeç diyelim.
Hocam motherboard kaça aldınız did you got any discount?
Bunu plazalarda da uygulasalar keşke. Yurt içi çalışan plazalarda*Otobüs Türkçeye geçmiş ve kabul görmüş bir kelime.
Bence beni anladınız ne demek istediğimi.
Ben bi surfing yapcam canım ordan da vayt çaklıt moka alcam. Double ı senin olsun mu?Bunu plazalarda da uygulasalar keşke.
Yok ben sadece espresso alacağım. Bu arada bizim management assistant Yavuz bey akşama barbekü partisi düzenleyecekmiş.Ben bi surfing yapcam canım ordan da vayt çaklıt moka alcam. Double ı senin olsun mu?