Hocam ben mouse almıştım 3 gün sonra vermişler kargoya aslında vermemişler ilk kargoya verildi yazdıktan sonraArkadaşlar monitörüm kargoya verilmiş kargom.nerede diyorum yurtiçi self servis sitesine atıyor isim falan şifre diyor ben bilmiyorum kaydolmadim daha öncede nedir bu?
Hocam sakin olun. İtopya kargolama sistemi İstanbul içi Bolt kargo. Diğer şehirlerde firma değişiyor. Genelde kargoya verildi yazısının ertesi iş gününde SMS gelir. Bugün pazar diye sms almadınızArkadaşlar monitörüm kargoya verilmiş kargom.nerede diyorum yurtiçi self servis sitesine atıyor isim falan şifre diyor ben bilmiyorum kaydolmadim daha öncede nedir bu?
Hocam sakin olun. İtopya kargolama sistemi İstanbul içi Bolt kargo. Diğer şehirlerde firma değişiyor. Genelde kargoya verildi yazısının ertesi iş gününde SMS gelir. Bugün pazar diye sms almadınız
Hocam teşekkürler bilgilendirdiginiz için bi an korktum noluyo diyeHocam ben mouse almıştım 3 gün sonra vermişler kargoya aslında vermemişler ilk kargoya verildi yazdıktan sonra
hocam kargon yarın akşam teslim edilir salı falan sana gelir firmalar haftaiçi akşam saatlerinde kargoyu almaya gidiyorArkadaşlar monitörüm kargoya verilmiş kargom.nerede diyorum yurtiçi self servis sitesine atıyor isim falan şifre diyor ben bilmiyorum kaydolmadim daha öncede nedir bu?
Salı gelmesi imkansiz İstanbul'dan aksaraya Çarşamba Perşembe gibi gelirhocam kargon yarın akşam teslim edilir salı falan sana gelir firmalar haftaiçi akşam saatlerinde kargoyu almaya gidiyor
Hocam ben mouse almıştım 3 gün sonra vermişler kargoya aslında vermemişler ilk kargoya verildi yazdıktan sonra
Hocam sakin olun. İtopya kargolama sistemi İstanbul içi Bolt kargo. Diğer şehirlerde firma değişiyor. Genelde kargoya verildi yazısının ertesi iş gününde SMS gelir. Bugün pazar diye sms almadınız
Hocam bi daha girdim bu sefer kargo bilgilerine attı bakıyorum tahmini teslim Çarşamba diyor yani oldu SMS falan gelmedenhocam kargon yarın akşam teslim edilir salı falan sana gelir firmalar haftaiçi akşam saatlerinde kargoyu almaya gidiyor
aksaraysa evet 2-3 gün istanbuldasınız sandım hocamSalı gelmesi imkansiz İstanbul'dan aksaraya Çarşamba Perşembe gibi gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bi daha girdim bu sefer kargo bilgilerine attı bakıyorum tahmini teslim Çarşamba diyor yani oldu SMS falan gelmeden
Hocam ben mouse almıştım 3 gün sonra vermişler kargoya aslında vermemişler ilk kargoya verildi yazdıktan sonra
Hocalarım bide perşembe Gaming genden sistem aldım ne zaman geliraksaraysa evet 2-3 gün istanbuldasınız sandım hocam
Bilemem usta sormuştun zaten bide sence benim laptopun fiyatını 13e çekeyim miHocalarım bide perşembe Gaming genden sistem aldım ne zaman gelir
hazır sistemse biraz uzun sürebilir hocam 1 haftayı bulabilirHocalarım bide perşembe Gaming genden sistem aldım ne zaman gelir
Gaming gen çok değişken hocam. Ben geçen ay 2 tane sistem aldım. 5. Günde geldi. Daha öncesinde mc5 sipariş vermiştim. 7 günde kargoya vermemişlerdiHocalarım bide perşembe Gaming genden sistem aldım ne zaman gelir
Mantıklı hocam 2 kere 10000 teklifi geldi asmdkkednjÇek hocam pazarlıkla 12.500 yap