Lütfen yardım bilgisayarıma virüs bulaştı !?

ne yedeklemesi hocammm bas formatı geç. Başıma öyle bir virüs dadansa SSD HDD ne varsa atarım çöpe
adam rekabet oynuyor valorantta suan karspersky ile tarama yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal virüslerden olsa malwarebytes+adwcleanerle tarayıp üstüne de hitman pro ile son tarama yapmanı önerirdim de maşallah nasıl bir virüs bulaştırdıysan malwarebytes bile sökmemiş. Yedekleme yapmadan dümdüz formatı bas eğer önemli bilgilerin yoksa. Zaten anakarta bulaşan virüsse geçmiş olsun kanka yani.
anakarta bulastıgını nasıl anlıycamki

Senin ilacın format.

adam rekabet oynuyor valorantta suan karspersky ile tarama yapıyorum

anakarta bulastıgını nasıl anlıycamki
Hocam hala format atmadın mı 3 saat geçmiş, adam almıştır alacağını zaten

Kanka virüs degil de bir arkadasin dark comet ile seni trollüyor olabilir mi? Yani birisi bilgisayarins girip neden valorant oynasin ki

Riot hesabını çaldırmışsındır. Şifreni değiştir.

Yedek bile alma temiz kurulum yap yaparken interneti çek çünkü fotoğraflara kadar sızabilirler direk herşeyi sil Chipsete girecek kadarda güçlü bir virus olamaz

kaspersky ile tam tarama yaptım trojan virüs tespit edildi sildim direk suan valoranta gırmıyor ama acaba düzelmişmidir ?

Kanka virüs degil de bir arkadasin dark comet ile seni trollüyor olabilir mi? Yani birisi bilgisayarins girip neden valorant oynasin ki
rus ama bu croshair ruscaydı gordugumde

acil yardım lütfen virüs bulaştı birisi bilgisayarımı kullanıyor az once valorant gırdım rus biri oynuyordu rekabet gırmıstı ne yapmam gerek ?
Msconfig açıp güvenli modu açıp yeniden başlatın alınca gizli klasörü göster diyip temp %temp% prefetch dosyalari sil virüsler genelde dosya konumu orasi sonra açıp malwarebytes indirip tam tarama yapın

kaspersky ile tam tarama yaptım trojan virüs tespit edildi sildim direk suan valoranta gırmıyor ama acaba düzelmişmidir ?

rus ama bu croshair ruscaydı gordugumde
Knk hala format atmadin mi çoktan temizden formatı atmış olman gerekti

Benim başıma da böyle bir olay geldi direk format attım fakat bütün bilgileri almıştı. İnstagram hesabım, google hesaplarım, riot hesaplarım discord falan bütün bilgileri aldılar her şeyim gitti kartlarımı iptal etmiştim Allah'tan geçmiş olsun

Sizin iyliğiniz için diyoruz. Lütfen format atın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,350
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy
Geri