Oyunlarda Takılma ve Fps Sorunu İçin Çözüm Arıyorum

Reaksiyon skoru
2
YENİ SİSTEM TOPLADIM AMA OYUNA GİRDİGİM GİBİ 4-5 SN TAKILMALAR ADIM BİLE ATAMIYORUM OYUNLARDA FPS LİMİTLERİ FALANDA KAPALI FPS 500 GÖZÜKÜYOR AMA 50 FALAN DÜŞÜYOR
EKRAN KARTI:ARC B580 GÜNCELLEDİM VE BİOS AYARINI AÇTIM
İŞLEMCİ:RYZEN 5 7500F GÜNCELLEDİM
RAM:24 GB TEK SLOT
M.2 SSD:MSİ 1 TB
ANAKART : GİGABYTE B650M S2H
NOLURSUNUZ YARDIM EDİN ÇÖZÜM BULAMIYORUM HERHANGİ BİR OYUNA BİLE GİRSEM AYNI SORUN

Core performance boost ile Resizebar açık mı bios'ta?

YENİ SİSTEM TOPLADIM AMA OYUNA GİRDİGİM GİBİ 4-5 SN TAKILMALAR ADIM BİLE ATAMIYORUM OYUNLARDA FPS LİMİTLERİ FALANDA KAPALI FPS 500 GÖZÜKÜYOR AMA 50 FALAN DÜŞÜYOR
EKRAN KARTI:ARC B580 GÜNCELLEDİM VE BİOS AYARINI AÇTIM
İŞLEMCİ:RYZEN 5 7500F GÜNCELLEDİM
RAM:24 GB TEK SLOT
M.2 SSD:MSİ 1 TB
ANAKART : GİGABYTE B650M S2H
NOLURSUNUZ YARDIM EDİN ÇÖZÜM BULAMIYORUM HERHANGİ BİR OYUNA BİLE GİRSEM AYNI SORUN
işlmeci ve ssd sıcaklığı kaç derece yük altında. Bazen ssd sıcaklığıda takılma drop yapabilir.

Anakartın biosu güncel olmayabilir mi bazıları 24 gb ram kitlerini desteklemek için güncelleme istiyor

işlmeci ve ssd sıcaklığı kaç derece yük altında. Bazen ssd sıcaklığıda takılma drop yapabilir.
abi oyunda iken onu göremiyorum alt tab atmama izin vermiyor kasma donma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın biosu güncel olmayabilir mi bazıları 24 gb ram kitlerini desteklemek için güncelleme istiyor
teşekkürler deneyecem

Yaşadığın problemin sebebi büyük ihtimal yanlış windows kurulumu ve yanlış bios ayarı. Bios'u ve Windows'u sıfırlayıp doğru sürücüleri kurduğunuza emin olun. Bios'ta expo, resize bar, core performance boost ayarı hariç kurcalamayın ilk başta.

Yaşadığın problemin sebebi büyük ihtimal yanlış windows kurulumu ve yanlış bios ayarı. Bios'u ve Windows'u sıfırlayıp doğru sürücüleri kurduğunuza emin olun. Bios'ta expo, resize bar, core performance boost ayarı hariç kurcalamayın ilk başta.
Windows her zaman kurduğum 11 pro dedikleriniz dışında bide güvenli ön yükleme seçeneği aktif ettim

Ekran kartında yada işlemci sorunlu olmasın darboğaz falan mı yapıyor acaba

Windows her zaman kurduğum 11 pro dedikleriniz dışında bide güvenli ön yükleme seçeneği aktif ettim

Ekran kartında yada işlemci sorunlu olmasın darboğaz falan mı yapıyor acaba
Hangi ayarlarda yaşanıyor bu shutter.

Her oyunda mı sorun yaşıyorsunuz? Spesifik bir oyunda mı?
Intel GPU'larda bazı oyunlar sürücü güncellemesi gerekebiliyor. Bizzat Intel'in biraz uğraşması gerekiyor. Intel GPU'ların da en büyük riski bu.

Ek olarak şu konuda gösterdiğim tüm yöntemleri uygulayın. Güncelleme kontrolü ve ince ayarlar barındırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,363
Üyeler
198,112
Son üye
çtsa7
Geri