Lütfen yardım edin. Windows en başit işlemlerde kasıyor

Reaksiyon skoru
6
Konuyu çok araştırdım ama hala çözüm bulamadığım için yazıyorum. Öncelikle sistemim güçlü bir sistem 1660 super ve r5 3500x var. Oyunlarda hiç bir şekilde memnuniyetsizlik yaşamadım ancak hem chromeda gezerken veya youtube gibi platformlarda dolaştığımda kasma yaşıyorum( aşırı derecede raahatsız edici bir kasma) hem de bilgisayara indirdiğim bir video veya filmi açtığımda bilgisayar kullanılamıcak kadar kasıyor. Ama mesela gta5 sorunsuz yüksek ayarlarda oynatabiliyorum. windows sürümüyle alakalı olabilir mi die düşündüm (win10 1909 sürümü) ama emin olamadım, teknik bir sorun yok gibi, büyük ihtimal yazılımsal bir kaç sorun var. Çözüm önerileriniz cidden benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Depolama kısmının sdd olduğunu tahmin ediyorum. Windows 10'da arkada hizmetler devreye girebiliyor. Bundan dolayı olabilir.

Depolama kısmının sdd olduğunu tahmin ediyorum. Windows 10'da arkada hizmetler devreye girebiliyor. Bundan dolayı olabilir.
ne gibi hizmetler, ve nereden kapatabilirim, eski dandik bir laptopta kasmazken bu canavarda kasınca biraz çıldırdım

ne gibi hizmetler, ve nereden kapatabilirim, eski dandik bir laptopta kasmazken bu canavarda kasınca biraz çıldırdım
Onu internetten arattır. Youtubeden video yardımıyla yapmıştım bazilari çok gereksiz oluyor ve az da olsa işe yaramıştı.

Geri