Neler Yeni

Lütfen yardım modem dibinde çeken internet odamda çekmiyor

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Dostlar selam Kablosuz şekilde bağlanıyom modemin olduğu odada 45 mbps ama kendi odama geçiyom 4-5 mt uzaklık var 2-3 mbps bazen 12 mbps falan yani çok tuhaf size zahmet yardım Pc aldım interneti düzeltemiyom diye iade edecem lütfen yardım

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
chade
modemin sinyal gücü düşüktür, araya büyük dolap, duvar gibi engeller girerse o da sinyali oldukça düşürür, şu anki bilgisayarında bulunan wifi kartı kötüdür vs vs bir sürü neden sayılabilir. ethernet kablosu kesin çözüm. al tak

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemin sinyal gücü düşüktür, araya büyük dolap, duvar gibi engeller girerse o da sinyali oldukça düşürür, şu anki bilgisayarında bulunan wifi kartı kötüdür vs vs bir sürü neden sayılabilir. ethernet kablosu kesin çözüm. al tak
Telefondaysa çekmiyor Hocam Ethernet kablosu çekince kesin olcak mı

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
chade
Telefondaysa çekmiyor Hocam Ethernet kablosu çekince kesin olcak mı
modemin yanında 45, uzaklaşınca 10 mbps olmasını telefonda mı test ettin bilgisayarda mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayara ethernet kablosu bağlarsın hız sorunu çözülür. fakat telefona yapacak bir şey yok.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
deneyebileceğin bir bilgisayar bul ethernet kablosu ile kablolu test yap en basitinden
Zaten laptopum var ki bilader ben kablosuzdan bahsediyorum siz Ethernetli test diyorsunuz harbi forumda 1 tane bilen adam yok soruyom cevaplayabilecek yok çok daraldım cidden iade edicem en iyisi iade edeyim sizde rahatlayın bende rahatlayayım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
Zaten laptopum var ki bilader ben kablosuzdan bahsediyorum siz Ethernetli test diyorsunuz harbi forumda 1 tane bilen adam yok soruyom cevaplayabilecek yok çok daraldım cidden iade edicem en iyisi iade edeyim sizde rahatlayın bende rahatlayayım
arkadaşım bir sürü insan kablosuzda normal diyoruz o yüzden kablolu bağlantı yap veya access point veya wifi repater veya sağlam bir wifi kartı alman lazım diye söylüyoruz ancak ping sorunu yaşarsın gibi kablosuz bağlantıda bir önceki konunda da aynısını dedim

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
arkadaşım bir sürü insan kablosuzda normal diyoruz o yüzden kablolu bağlantı yap veya access point veya wifi repater veya sağlam bir wifi kartı alman lazım diye söylüyoruz ancak ping sorunu yaşarsın gibi kablosuz bağlantıda bir önceki konunda da aynısını dedim
Hmm yani kabloyu çek sus diyorsun 😂 peki

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
chade
arkadaşım sert konuşucam ban yiyecem diye konuşamıyorum. öncelikle kendin hiçbir şey bilmiyorsun. bir şey bilmediğin konu hakkında soru soruyorsun sonra biz cevap verince yine anlamadığın için bir tane bile bilen adam yok kimse cevap veremiyor vs diye tribe giriyorsun. olay çok basit. modemden uzaklaşırsan sinyal gücü azalır. yani modemden çıkan internet dalgaları uzakta duran sana zor ulaşır. bu yüzden aldığın hız düşer. başka odaya gidersen modemden çıkan internet dalgaları duvar gibi kalın yüzeylerin arkasından geçerken gücü zayıflar ve yine aldığın hız düşer. hız kaybı yaşamak istemiyorsan ethernet kablosu adında bir kablo alıp bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayarına takman gerekir. kablonun içindeki teller sayesinde internet dalgaları duvar gibi başka bir cisme çarpmadan direkt bilgisayarına ulaşır ve hız kaybı yaşamazsın. kablosuz bağlanayım hiç de hız kaybı yaşamayayım diye bir şey düşünüyorsan düşünmeyi bırak. sene 2124 değil. teknoloji o kadar gelişmedi. günümüz dünyasında modemden çıkan sinyaller etraftaki engellere çarptığı için zayıflıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erkan
Evde başka modem varmı varsa access point yap ethernet gir kablosuz cık hem PC baglasin hemde sinyal sorunun çözülür

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
arkadaşım sert konuşucam ban yiyecem diye konuşamıyorum. öncelikle kendin hiçbir şey bilmiyorsun. bir şey bilmediğin konu hakkında soru soruyorsun sonra biz cevap verince yine anlamadığın için bir tane bile bilen adam yok kimse cevap veremiyor vs diye tribe giriyorsun. olay çok basit. modemden uzaklaşırsan sinyal gücü azalır. yani modemden çıkan internet dalgaları uzakta duran sana zor ulaşır. bu yüzden aldığın hız düşer. başka odaya gidersen modemden çıkan internet dalgaları duvar gibi kalın yüzeylerin arkasından geçerken gücü zayıflar ve yine aldığın hız düşer. hız kaybı yaşamak istemiyorsan ethernet kablosu adında bir kablo alıp bir ucunu modeme bir ucunu bilgisayarına takman gerekir. kablonun içindeki teller sayesinde internet dalgaları duvar gibi başka bir cisme çarpmadan direkt bilgisayarına ulaşır ve hız kaybı yaşamazsın. kablosuz bağlanayım hiç de hız kaybı yaşamayayım diye bir şey düşünüyorsan düşünmeyi bırak. sene 2124 değil. teknoloji o kadar gelişmedi. günümüz dünyasında modemden çıkan sinyaller etraftaki engellere çarptığı için zayıflıyor
Modemi odama taşıdım işlem tamam dayıcım

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam senin bu gerginlik papatya tarlasına yatsan geçmez 😂 boşver Anlatamazsın. Telekomların verdiği modemle 50m den internet çekmeye çalışan var forumda aman diyim 😂

Top Bottom