Kablo ile sorun çıkmazPeki bu haliyle kablo çekmiş olsam sorun ortadan kalkar mı
Modemi resetlediğin halde çözülmediyse Müşteri Hizmetleri ile konuş. Modem değişikliği iste Wifi6 destekli modem versinler. Modem seninse kendin sağlam modem al. Bahsettiğin mesafelerden çekmeme durumu normal değil.
Modem buKablo ile sorun çıkmaz
Modem buÖncelikle, probleminin çözümü olmadığı için değil iletişim kurmakta zorlandığın için bu durumdasın.
Modeminde aynı anda 5 ghz ve 2.4 ghz ağlar yayın yapıyor olabilir. Böyle bir durum varsa 5 ghz olanı kapatıp deneyebilirsin. Diğer seçenek olarak ağ kanalını değiştirebilirsin. Aşağıda attığım linki inceleyerek çözüm üretmeye çalışabilirsin.
Bunlardan sonuç alamazsan farklı çözümler de uygulayabilirsin.
1- Kablolu bağlantı
2- Modemi daha uygun bir konuma almak
3- Güçlü yayın yapan kaliteli bir modem satın almak (Bütçeni aşacaktır)
4- Sinyal çoklayıcı bir ürün almak
Bir ürün satın alınıyorsa ortamı ona göre ayarlamak zorunda kalabiliyoruz. İhtiyaç olduğu halde çözüm üretmeyip vazgeçmek doğru bir hareket olmaz. Eğer iptal etme seçeneğini bu kadar kolay düşünebiliyorsan zaten ihtiyacın yoktur.
İyi akşamlar
Kardeş ne zamandır çektiğin çile nedir aylardır pc araştırdın konuşmuştuk seninle şimdi aldın ve böyle bir sorun var bak arkadaşın biri tp link menzil arttırıcı önermiş bende kullandım gerçekten çok işe yarıyor ucuz ve etkili bir yöntem. bende wifi anakart alma bütçesi var ama almıyorum mantıklı değil bana göreEvet Kablossuz kullanıyorum ama ben kablo çekemem bana kablo çekmeden 1000₺ bütçeyle alabileceğim bi çözüm göster Masaüstü pc aldık valla yazık olacak.
Şu işe yarar mıKardeş ne zamandır çektiğin çile nedir aylardır pc araştırdın konuşmuştuk seninle şimdi aldın ve böyle bir sorun var bak arkadaşın biri tp link menzil arttırıcı önermiş bende kullandım gerçekten çok işe yarıyor ucuz ve etkili bir yöntem. bende wifi anakart alma bütçesi var ama almıyorum mantıklı değil bana göre
Ya bak bendede Wi-Fi özelliği yok ben Masaüstünü taktığım uzatma kablosuna Bu Attığım https://www.vatanbilgisayar.com/tp-...bps-dual-bant-kablosuz-ac-range-extender.html adaptörü takıp bundan ethernetle pc ye taksam olur mu sizceKardeş ne zamandır çektiğin çile nedir aylardır pc araştırdın konuşmuştuk seninle şimdi aldın ve böyle bir sorun var bak arkadaşın biri tp link menzil arttırıcı önermiş bende kullandım gerçekten çok işe yarıyor ucuz ve etkili bir yöntem. bende wifi anakart alma bütçesi var ama almıyorum mantıklı değil bana göre
Modemden uzak pc ye yakın olacak yaniŞu işe yarar mı
TP-LINK RE305 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC RANGE EXTENDER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TP-LINK RE305 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC RANGE EXTENDER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ya bak bendede Wi-Fi özelliği yok ben Masaüstünü taktığım uzatma kablosuna Bu Attığım https://www.vatanbilgisayar.com/tp-...bps-dual-bant-kablosuz-ac-range-extender.html adaptörü takıp bundan ethernetle pc ye taksam olur mu sizce
Aldığın hız ne ağa gözünü sevim zaten hız alamıyom 2-3 mbps lere düşüyor böyle kopuk kopuk geliyor internetXiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çalışma odana şundan alıyosun sorunu çözüyosun. Aldığın hız düşer ama çok dalgalanma olmaz. Aynı sorun bende de var ben bu cihazla internetimi kullanıyorum. modem dibinden 40-45 alıyosan bu cihazla 25-30 rahat alırsın. Bazen fazlasını da alırsın ama en az buralarda seyreder
Aldığın hız düşer demişin ya neyden bahsettin anlamadımAldığın hız ne ağa gözünü sevim zaten hız alamıyom 2-3 mbps lere düşüyor böyle kopuk kopuk geliyor internet
Ben evde 100 mb internet kullanıyorum kablolu ile 95 lerde alıyorum ama kablo karmaşası ve duvarı falan delmem gerekiyor. Evde karmaşa olmasın diye yapmadım. Bunu çalışma odama taktım direk buna bağlanıyorum 55-60 Mb alıyorum fix şekilde. Odam sizin bahsettiğiniz mesafeden uzak ama benim odam. Güzelliği kopma olmaması aslında tabii ki hız düşürüyor aracı internete bağlanıyorsunuz sonuçtaAldığın hız ne ağa gözünü sevim zaten hız alamıyom 2-3 mbps lere düşüyor böyle kopuk kopuk geliyor internet
Cat6 kablokimse çözüm bulamadı 1000₺ bütçem var
Dün akşam gözüm döndü ondan dolayı iadeye niyetlendim.vatandan aldığın pc toplama ise iade kabul etmeyebilirler haberin olsun
Ethernet girişi bulunuyor muXiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çalışma odana şundan alıyosun sorunu çözüyosun. Aldığın hız düşer ama çok dalgalanma olmaz. Aynı sorun bende de var ben bu cihazla internetimi kullanıyorum. modem dibinden 40-45 alıyosan bu cihazla 25-30 rahat alırsın. Bazen fazlasını da alırsın ama en az buralarda seyreder