Evet Kablossuz kullanıyorum ama ben kablo çekemem bana kablo çekmeden 1000₺ bütçeyle alabileceğim bi çözüm göster Masaüstü pc aldık valla yazık olacak.
Peki tamam hocamya repeater alacaksin ya da access point alacaksin fakat 45mbps hizi alsan bile bu sefer ping sorunuyla bogusacaksin o bilgisayarda. Dedigim gibi kablo kanali ve cat7 yassi kablo al, cek gitsin goruntusu kotu de durmuyor. Asagida ornek attim. Bunlari duvara sabitlemek icin civi, vida falan cakmana da gerek yok. Cift tarafli bant al, boydan boya cek zaten celik gibi yapisiyor.
Alıntıyı görüntüle
bu sefer peder valide kullanamayacak internetimodemi senin odana pcnin yanına taşıtsan olmaz mı hocam ethernetle bağlanırsın?
O zaman access point alacaksinPeki tamam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sefer peder valide kullanamayacak interneti
Bi arkadaşım var dubleks evde oturuyorya repeater alacaksin ya da access point alacaksin fakat 45mbps hizi alsan bile bu sefer ping sorunuyla bogusacaksin o bilgisayarda. Dedigim gibi kablo kanali ve cat7 yassi kablo al, cek gitsin goruntusu kotu de durmuyor. Asagida ornek attim. Bunlari duvara sabitlemek icin civi, vida falan cakmana da gerek yok. Cift tarafli bant al, boydan boya cek zaten celik gibi yapisiyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam odanizda sinyal gücü azsa cok bir ise yarayacagini sanmiyorumBi arkadaşım var dubleks evde oturuyor
Aşşağı katta bu var varya en az 5-6 tane duvar var 13 ms oynuyor yani fıstık gib akıyor ya ben anlamadım yemin ederim keşke teknolojinin okulunu falan okusaydım bi oyun zevki yapalım dedik yapamıyoruz o kadar da masrafa girdikEVEREST EWA600 150MBPS-433MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EVEREST EWA600 150MBPS-433MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bilader sallasam ne kârı olacak bana bende anlamıyorum neden böyle oluyor3 metre mesafede 50 mbps den 3 mbpsye düşmez. Bana biraz sallıyorsun gibi geldi. İnsanlara doğru bilgi verirsen daha iyi sonuç alırsın.
Modem ile kablosuz bağlanmaya çalıştığın konum arasında duvar veya herhangi bir sinyal önleyici eşya var mı? Modeminde 2.4 ghz ağ açık mı? Farklı cihazlardan da kontrol edip sinyal kalitesinin düştüğünü teyit ettin mi?
Modemden kaynaklı kanka telefonlardada çekmiyor zaten sorun pc de değil İnternette ben sorun internette diye moral bozukluğundan pc yi iade mi etsem diyorum.hocam kabloyla bağlayarak sorunun bilgisayarın wifi portunda mı yoksa modemden kaynaklı mı onu öğrenirsin bir dene bence
Telefondan baska ne ile test ettinBilader sallasam ne kârı olacak bana bende anlamıyorum neden böyle oluyor
1-Var
2-Açık
3-Evet düşüyor telefonda da düşüyor hatta hücresel veri açtım internet çekmiyor diye
Modemden kaynaklı kanka telefonlardada çekmiyor zaten sorun pc de değil İnternette ben sorun internette diye moral bozukluğundan pc yi iade mi etsem diyorum.
Kral sorun modemseyse ara müsteri hizmetlerini gelip yapsinlar en basindan desene sorun modemde diyeBilader sallasam ne kârı olacak bana bende anlamıyorum neden böyle oluyor
1-Var
2-Açık
3-Evet düşüyor telefonda da düşüyor hatta hücresel veri açtım internet çekmiyor diye
Modemden kaynaklı kanka telefonlardada çekmiyor zaten sorun pc de değil İnternette ben sorun internette diye moral bozukluğundan pc yi iade mi etsem diyorum.
Başka Cihaz mı var ki telefon laptop işte of başım çok ağrıdı en iyisi boşvereyim zaten yeni masa yaptırdım bari o kalsın internet zaten çekmiyor odaya bilgisayar da vatana gidicem abi nasıl hallederiz ne ödersiniz falan diyeceğim çünkü internete çözüm bulamıyorum yani kafayı yiyeceğim 70 bin tl masraf yaptım gene olmadı yani o yüzden pek bir şey söylemek istemiyorumTelefondan baska ne ile test ettin
E aradık geldiler yaptılar zaten MODEMİN YANINDAYKEN KAYMAK GİBİ 40-45 MBPS UÇUŞUYOR AMA ODADA 2-3 MBPS DALGA GEÇİYORTelefondan baska ne ile test ettin
Kral sorun modemseyse ara müsteri hizmetlerini gelip yapsinlar en basindan desene sorun modemde diye