Neler Yeni

🔥İndirim Lydsto R1 Çöp Toplama Hazneli Robot Süpürge 9197,70 TL! 🔥🔥🔥

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ahmet
Reis nasıl kronik sorunları var mı bunun yorumları iyi mi i?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis nasıl kronik sorunları var mı bunun yorumları iyi mi i?
5 üzerinden 4.9 Hepsiburada yorumları. Kullanıcısı değilim ama anneme robot süpürge bakarken araştırdığım bir marka. Yedek parça tedariği Xiaomiye göre daha zor bildiğim ama kronik arıza durumunu vb bilmiyorum.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar, robot süpürgelerde emiş gücü pascal cinsinden önemlidir ayrıca engel asabilme özelliği de olmazsa olmaz bir özellik..belirttiğiniz ürünün açıklamalarına baktım ve doğruysa 2700 pa düşük bir değer. Fiyatına göre düşününce pek mantıklı gelmedi

TeknoAdam

80+ Bronze
Araştırmak için bir video izledim ve yorumlar şu şekilde:
1737373340940.png

Kaynak:

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, robot süpürgelerde emiş gücü pascal cinsinden önemlidir ayrıca engel asabilme özelliği de olmazsa olmaz bir özellik..belirttiğiniz ürünün açıklamalarına baktım ve doğruysa 2700 pa düşük bir değer. Fiyatına göre düşününce pek mantıklı gelmedi
Piyasada birçok süpürgede bu değer. Bizdeki de 2700 Pa (Tefal XPlorer 75) gayet güzel iş yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırmak için bir video izledim ve yorumlar şu şekilde: Alıntıyı görüntüle

Kaynak:
Tüm süpürgelerde var bu durum. Uzun kullanımda hepsinin batarya deformasyonu kaynaklı / sensör temizliği yapılmaması kaynaklı böyle sorunları oluyor sanırım.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Taşlıova
Piyasada birçok süpürgede bu değer. Bizdeki de 2700 Pa (Tefal XPlorer 75) gayet güzel iş yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm süpürgelerde var bu durum. Uzun kullanımda hepsinin batarya deformasyonu kaynaklı / sensör temizliği yapılmaması kaynaklı böyle sorunları oluyor sanırım.
Umarım orta uzun vadede sıkıntı yaşamazsınız.. Ben yine de aşağıya bi link bırakayım karar sizin olsun, iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,382
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom