Samsung 970 860 ÖneririmCasper F600 laptop için m.2 sata ssd almak istiyorum.Genelde oyun oynar yada film izlerim.Önerebileceğiniz bir ssd modeli var mı? Kaç gb ssd alsam işimi görür?
Samsung 850/860 evoCasper F600 laptop için m.2 sata ssd almak istiyorum.Genelde oyun oynar yada film izlerim.Önerebileceğiniz bir ssd modeli var mı? Kaç gb ssd alsam işimi görür?
M2 Sata ssd denilce akla ilk samsung geliyor 850evo 860 tarafına bakın bütçe aşarsa 2.el de bulabilrisiniz.Casper F600 laptop için m.2 sata ssd almak istiyorum.Genelde oyun oynar yada film izlerim.Önerebileceğiniz bir ssd modeli var mı? Kaç gb ssd alsam işimi görür?
Gözüm`den kaçmış mahlum hatalar olabiliyor kafa dağınık kusura bakmayın.Arkadaş zaten M.2 Sata SSD istemiş. 970 M.2 NVMe bir SSD.
Samsung 860 EVO 500GB SSD, SATA M.2 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 860 EVO 500GB SSD, SATA M.2 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Dikkat dağınıklığı hep olabiliyor. Bugün 3 kere yaşadım benzer durumu. İnsanız sonuçta .Gözüm`den kaçmış mahlum hatalar olabiliyor kafa dağınık kusura bakmayın.
Aynen öyle Güzel kardeşim hayırlı forumlarDikkat dağınıklığı hep olabiliyor. Bugün 3 kere yaşadım benzer durumu. İnsanız sonuçta .
Adata XPG Spectrix S40G 512GB 3500MB/2400MB/sCasper F600 laptop için m.2 sata ssd almak istiyorum.Genelde oyun oynar yada film izlerim.Önerebileceğiniz bir ssd modeli var mı? Kaç gb ssd alsam işimi görür?
bütçe var ise samsung, bütçe daha az ise kingston.Casper F600 laptop için m.2 sata ssd almak istiyorum.Genelde oyun oynar yada film izlerim.Önerebileceğiniz bir ssd modeli var mı? Kaç gb ssd alsam işimi görür?