Beyler ben boryerde görmüşdüm diyorki m.2 ssd ler çok çabuk bozuluyor,Hdd alın diyor.Aranızda m.2 ssd kullanan varsa ne kadar zamandır kullanıyor ve hiç problem yaşadımı veya bozuldumu ,yani m.2 ssdnin ömrü ne kadar
Hocam her ssdnin ömrü farklıdır ama en iyisi samsung 970 evo ssdlerdir.Beyler ben boryerde görmüşdüm diyorki m.2 ssd ler çok çabuk bozuluyor,HDD alın diyor.Aranızda m.2 ssd kullanan varsa ne kadar zamandır kullanıyor ve hiç problem yaşadımı veya bozuldumu ,yani m.2 ssdnin ömrü ne kadar
Öyle bir markanın varlığından haberim yoktu, bilinmeyen markaları bu yüzden önermiyoruz ya.
Samsung 860 Evo 4-5 yıldır kullanıyorum. Sağlık durumu %100 okuma yazma değerleri hala aynı. 10tb dan fazla yazma okuması var. Gık demiyir.Beyler ben boryerde görmüşdüm diyorki m.2 ssd ler çok çabuk bozuluyor,HDD alın diyor.Aranızda m.2 ssd kullanan varsa ne kadar zamandır kullanıyor ve hiç problem yaşadımı veya bozuldumu ,yani m.2 ssdnin ömrü ne kadar
İyimişSamsung 860 Evo 4-5 yıldır kullanıyorum. Sağlık durumu %100 okuma yazma değerleri hala aynı. 10tb dan fazla yazma okuması var. Gık demiyir.
Daha önce hiç duymadım. Bende 970 Evo var kaç aydır kullanıyorum hala %100