Neler Yeni

M.2. Ssd performansına yakın performans verebilecek SSD?

Raiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Bilgi
Selam arkadaşlar. Anakartımda m2 ssd yuvası yok. Mâlesef alırken dikkat etmedim. Anakartı da pek değiştirmek istemediğim için sizlerden öneri istiyorum. M.2. Ssd performansına yakın normal bir SATA SSD Satın almak istiyorum. (1TB veya 2TB) Güzel güvenilebilir bir markadan olursa iyi olur ve hızı da gayet güzel bir SSD lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze
Selam arkadaşlar. Anakartımda m2 ssd yuvası yok. Mâlesef alırken dikkat etmedim. Anakartı da pek değiştirmek istemediğim için sizlerden öneri istiyorum. M.2. Ssd performansına yakın normal bir SATA SSD Satın almak istiyorum. (1TB veya 2TB) Güzel güvenilebilir bir markadan olursa iyi olur ve hızı da gayet güzel bir SSD lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Dönüştürücü alabilirsij pcı slotuna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
sata ssdlerde tr de 870 evo ve 870 qvo harici o performansı verebilecek başka sata ssd görmedim, 2 sinde de dram var, evo daha iyi fakat 3k, qvo 2300 amazonda

Thadox

80+ Bronze
PCI slotunun desteklediği maksimum hızı öğren. O civarda bir m2 al dönüştürücüyle pcı slotunda kullan. Bu yöntem sata ssd den her şekilde daha mantıklı.

Raiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PCI slotunun desteklediği maksimum hızı öğren. O civarda bir m2 al dönüştürücüyle pcı slotunda kullan. Bu yöntem sata ssd den her şekilde daha mantıklı.
hocam pci slotunun desteklediği hızı nasıl öğrenebilirim? Anakartımı aratıp özellikler kısmından siteden vs öğrenmem mi gerekiyor?

Thadox

80+ Bronze
hocam pci slotunun desteklediği hızı nasıl öğrenebilirim? Anakartımı aratıp özellikler kısmından siteden vs öğrenmem mi gerekiyor?
Evet bu şekilde öğrenebilirsin. Bu hızı öğren deme sebebim gereksiz yere yüksek hız sunan m2 ssd ye para harcama diye. Ama dersen ben ileride anakart yükseltirim almışken bütçe de varsa hızı yüksek bi m2 ssd tercih edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,419
Üyeler
167,976
Son üye
Pickle