Neler Yeni

M.2 ssd ye win 11 kurma

swimzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berke duha bahadır
hocam merhabalar bende hali hazırda 1tb hdd var bunun içinde win11 ve bazı önemli dosyalarım var ssd aldım onun içine win11 i kurmak istiyorum hdd ki win11 i kaldırmam lazım bunu diğer dosyalarımı silmeden nasıl yapabilirim

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
AhmetYSF
HDD deki dosyaları ssd ye at sonra normal format at hocam ama atarken ssd ye kur Windows u ama ssd yi silmeden kur hhd yi sil sadece

swimzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berke duha bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD deki dosyaları ssd ye at sonra normal format at hocam ama atarken ssd ye kur Windows u ama ssd yi silmeden kur hhd yi sil sadece
hocam bu silme işlerini falan win11 kurarken bir ekran geliyor orda biçimlendir falan diyor ordan mı yapayım

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Hardisk tek parça mı; tek ise disk yönetiminden birim küçült deyip 2 part oluşturun. Belgelerini yeni bölüme kopyalayın.Format atarken, win kurulumu bölümü silip yeniden bölüm oluşturun.

swimzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
berke duha bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hardisk tek parça mı; tek ise disk yönetiminden birim küçült deyip 2 part oluşturun. Belgelerini yeni bölüme kopyalayın.Format atarken, win kurulumu bölümü silip yeniden bölüm oluşturun.
evet hocam tek parça 300 gb falan boş yer var dediğiniz aklıma geldi ama yer yetmeyecek diye düşündüm ama ilk bu yönteme bakarım

Top Bottom