Neler Yeni

Öneri M&B Bannerlord'a Zam Geliyormuş!

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
türk firması olduğu için önyargılı herkes kimse destek vermek istemiyor adam kendi ülkesinde yapılan oyunu bile torrent indiirim diyor sonra başka firmalar neden türkçe dil desteği yapmıyor diye ağlarlar
Mâlesef yurdum insanı bu şekilde. Türkçe dil desteğinde altyazıyı geçtim dublaj falan istiyorlar birde Uncharted'daki gibi. :D

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
oyun gayet iyi ve alternatifi yok :D ? olması gerektiğinden pahalı ne demek anlamadım ayriyetten ucuza almak istiyorsanız epic games kupon ile alın illa steam almak zorunda değilsiniz 60tl aldım ben oyunu

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Mâlesef yurdum insanı bu şekilde. Türkçe dil desteğinde altyazıyı geçtim dublaj falan istiyorlar birde Uncharted'daki gibi. :D
oyunun dublajlık hiçbir yanı yok zaten hep bu yüzden kaybediyoruz kimseye destek vermiyoruz ama hep en iyisi en dolusu bizden çıksın istiyoruz :D kimin ne yaptığını artık pek önemsemiyorum isteyen torrent indirsin sonra istediği yere türkçe yama neden oyunlara gelmiyor diye ağlasın. Şu oyun için 150 az bile bu devirde 150 tl çok para mı asla değil 8 dolar bir oyun

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
t0rrent oynadım ben ama uzun saatler oynayacak olan alsın 125tlye dustugu an

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Normal keşke ülkede hiçbir şeyin fiyatı artmasa ama herkesin haklı yanı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Son düzenleme:

FAG389

80+ Bronze
türk firması olduğu için önyargılı herkes kimse destek vermek istemiyor adam kendi ülkesinde yapılan oyunu bile torrent indiirim diyor sonra başka firmalar neden türkçe dil desteği yapmıyor diye ağlarlar
Oyun cıkalı 2 sene oldu daha diyalog yok, menü item Türkçe olsa nolur?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Oyun cıkalı 2 sene oldu daha diyalog yok, menü item Türkçe olsa nolur?
Türklerin %60'ının torrentten oynayacaklarını bildiği için TaleWorlds oyunu avrupaya satma uğraşında. Ayrıca diyalog yok derken warband'da ne kadar diyalog vardıda bu kadar sevildi? Birde en büyük artısı mod yükleyebileceksin mod yapımcıları zaten diyalogda getiriyorlar oyunu çok başka birşeye çeviriyorlar. Hiç sıkılmazsın eğer bu tarz oyunları seviyorsan ya da warband'da biraz olsun vakit geçirip keyif aldıysan zaten oyun seni sıkmaz.

FAG389

80+ Bronze
Türklerin %60'ının torrentten oynayacaklarını bildiği için TaleWorlds oyunu avrupaya satma uğraşında. Ayrıca diyalog yok derken warband'da ne kadar diyalog vardıda bu kadar sevildi? Birde en büyük artısı mod yükleyebileceksin mod yapımcıları zaten diyalogda getiriyorlar oyunu çok başka birşeye çeviriyorlar. Hiç sıkılmazsın eğer bu tarz oyunları seviyorsan ya da warband'da biraz olsun vakit geçirip keyif aldıysan zaten oyun seni sıkmaz.
Warbandda diyalog yok diye bunda olmaması normal yani:D anladım hocam. Modculara verelim o zaman parayı oyun bedava olsun

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Warbandda diyalog yok diye bunda olmaması normal yani:D anladım hocam. Modculara verelim o zaman parayı oyun bedava olsun
Bannerlord'da diyalog yok demedim ki, siz tam olarak diyalog derken neyi kastediyorsunuz? Oyun kale şehir alma, lordları esir etme, ticaret üzerine dönüyor ek olarak istediğiniz ne onu anlayamadım? Sizin sevdiğiniz oyun tarzı daha çok hikayeli oyunlar bence. Ve evet bencede mod yapımcıları para almaları gerekiyor içinde alanlarıda vardır birde mod yapmaları için bir oyunun olması gerekiyor değil mi? Baştan oyun yapmak var birde üstüne ekleme yapmak var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,550
Üyeler
162,705
Son üye
jakoblade07
Top Bottom