Neler Yeni

M1 MacBook Pro Sizce Alınır Mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu cihazla oyun oynanmadığını biliyorum ama başka hangi işleri bu cihazla yapamam? Beni Windows bir laptop almadığıma pişman eder mi sizce yoksa alınmalı mı?

mythrowib

80+ Silver
Kodlama, İş, Öğrencilik, Günlük Kullanım Gibi Amaçlar için alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mac beklentilerine göre Windowsa karşı üzmez.

Aderal

80+ Bronze
Air al daha hafif fan yok. Bende air var arkadaşta pro vardı daha fan açtığını görmedim diyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kodlama, İş, Öğrencilik, Günlük Kullanım Gibi Amaçlar için alınır.

mac beklentilerine göre Windowsa karşı üzmez.
Kullanım amacı ona yakın şeyler olacak render falan da alırım arada.

Ama bilgisayarla ilerde her şeyi yapmak isteyebilirim sonuçta MacBook pahalı bir cihaz alırsam baya uzun süre kullanırım. İlerde ne yapmak istesem yapamam mesela?

Air al daha hafif fan yok. Bende air var arkadaşta pro vardı daha fan açtığını görmedim diyor
Pro fandan dolayı daha güçlü. Bir de uzun render işleri yaparsam ısınma olmasın diye Pro almak istedim.

Ağırlık hariç bir dezavantajı var mı Pro nun?

mythrowib

80+ Silver
Kullanım amacı ona yakın şeyler olacak render falan da alırım arada.

Ama bilgisayarla ilerde her şeyi yapmak isteyebilirim sonuçta MacBook pahalı bir cihaz alırsam baya uzun süre kullanırım. İlerde ne yapmak istesem yapamam mesela?
Yapamayacagin çok az şeyler var, render hakkında bilgim yok ama m1 güçlü bir işlemci olduğu için sorun yaşamazsınız.dedigim gibi m1 olduğu için ramde yeterli olursa çoğu işi yaparsınız. Piyasasida aktif olduğu için sıkıldığınizda veya satmak istediğinizde kolayca satabilirsiniz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,360
İsim
Bilal Tepe
Bu cihazla oyun oynanmadığını biliyorum ama başka hangi işleri bu cihazla yapamam? Beni Windows bir laptop almadığıma pişman eder mi sizce yoksa alınmalı mı?
Birusru program vs hepsi sadece Windows destekli Windows cihaz alırsan macos da kurabilirsin m1 işlemci i7 11.nesil ile hemen hemen aynı i7 12700h M2 yi eziyor mesela

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Bende Air M1 var çok memnunum ama ben proya o kadar para vermeni tavsiye etmem yapacağın her şeyi Air kolayca yapar zaten

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende Air M1 var çok memnunum ama ben proya o kadar para vermeni tavsiye etmem yapacağın her şeyi Air kolayca yapar zaten
Aradaki fiyat farkı yaklaşık 2000TL çok fiyat farkı yok arada. 18K ya air alacağıma 20K ya Pro alayım dedim yanlış mı düşündüm acaba?

Son düzenleme:

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Aradaki fiyat farkı yaklaşık 2000TL çok fiyat farkı yok arada. 18K ya air alacağıma 20K ya Pro alayım dedim yanlış mı düşündün acaba?
Yok bence yanlış değil alacaksan almalısın ben M1 çipli macbooklardan memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,774
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom