Neler Yeni

M2 almaya değer mi ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Windows ve oyunlar icin gozle gorulur bir fark yok uçuyor felan diyen arkadaslar neyden bahsettiklerini yazarsa sevinirim gigabyte sata ssden 6600 okuma yazma hizli ssdye gectim o ucusu goremedim
Öyle zaten, fark etmez, edemez.

r4NG3r

80+ Silver
Hali hazırda 700 TL param var. Bulunsun kenarda lazım olur diyordum, Vatan indirimlerini görünce aklıma geldi. Render ve video aktarımı ile işim yok.
ekstra ssd depolama ihtiyacı varsa al tabii ki yoksa bekle daha iyi indirimler oluyor geçen 600'e dramli heatsinkli patriot ssd vardı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,168
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yapacağın işe göre değişir. Eğer render alıp sürekli dosya aktarımı yapacaksan kesinlikle değer ama klasik bir ev kullanıcısı ya da oyuncu için gerek hiç gerek yok. Ucuza F/P bir M2 denk gelirse belki o zaman geçebilirsin.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
ekstra ssd depolama ihtiyacı varsa al tabii ki yoksa bekle daha iyi indirimler oluyor geçen 600'e dramli heatsinkli patriot ssd vardı
Yapacağın işe göre değişir. Eğer render alıp sürekli dosya aktarımı yapacaksan kesinlikle değer ama klasik bir ev kullanıcısı ya da oyuncu için gerek hiç gerek yok. Ucuza F/P bir M2 denk gelirse belki o zaman geçebilirsin.
Hiç ihtiyacım yok ekstra depolamaya o zaman şimdilik kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,280
Üyeler
161,831
Son üye
Benamo
Top Bottom