M2 almaya değer mi ?

Windows ve oyunlar icin gozle gorulur bir fark yok uçuyor felan diyen arkadaslar neyden bahsettiklerini yazarsa sevinirim gigabyte sata ssden 6600 okuma yazma hizli ssdye gectim o ucusu goremedim
Öyle zaten, fark etmez, edemez.

Hali hazırda 700 TL param var. Bulunsun kenarda lazım olur diyordum, Vatan indirimlerini görünce aklıma geldi. Render ve video aktarımı ile işim yok.
ekstra ssd depolama ihtiyacı varsa al tabii ki yoksa bekle daha iyi indirimler oluyor geçen 600'e dramli heatsinkli patriot ssd vardı

Yapacağın işe göre değişir. Eğer render alıp sürekli dosya aktarımı yapacaksan kesinlikle değer ama klasik bir ev kullanıcısı ya da oyuncu için gerek hiç gerek yok. Ucuza F/P bir M2 denk gelirse belki o zaman geçebilirsin.

ekstra ssd depolama ihtiyacı varsa al tabii ki yoksa bekle daha iyi indirimler oluyor geçen 600'e dramli heatsinkli patriot ssd vardı
Yapacağın işe göre değişir. Eğer render alıp sürekli dosya aktarımı yapacaksan kesinlikle değer ama klasik bir ev kullanıcısı ya da oyuncu için gerek hiç gerek yok. Ucuza F/P bir M2 denk gelirse belki o zaman geçebilirsin.
Hiç ihtiyacım yok ekstra depolamaya o zaman şimdilik kalsın.

Geri