M2 ile SATA SSD arasındayım

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
129
max 550 lira bütçem var.
Bilgisayarımda 240 GB SSD mevcut ama markası da SanDisk zaten hiç memnun değilim.
Samsung 860 Evo ile Sandisk m2 SSD Ultra veya Kingston SA2000 arasında gidip geliyorum.
Sistem kurup oyun yığacağım içine. Çok kararsız kaldım
Anakartım b450m s2h

max 550 lira bütçem var.
Bilgisayarımda 240 GB SSD mevcut ama markası da SanDisk zaten hiç memnun değilim.
Samsung 860 Evo ile Sandisk m2 SSD Ultra veya Kingston SA2000 arasında gidip geliyorum.
Anakartım b450m s2h
M2 Daha İyi Bence Oyunlara Giriş Hızını Yükseltir Diye Biliyorum Millet bekleme Ekranındayken Sen Oyuna hızlı bir şekilde bağlanabilirsin ileride Render yaparsın belki

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
Çünkü baktığın Sata SSD en kaliteli model.
Çünkü 860 evo şah bi model A2000 f/p bir model.
M2 Daha İyi Bence Oyunlara Giriş Hızını Yükseltir Diye Biliyorum Millet bekleme Ekranındayken Sen Oyuna hızlı bir şekilde bağlanabilirsin ileride Render yaparsın belki
Renderla neredeyse hiç işim olmuyor , mevcut ssdmi fotoğraf video deposu yapıp yeni alacağım ssdye windowsu ve oyunlarımı kuracağım o kadar. ana planım bu yönde.
Samsung evet kaliteli fakat m2 yerine tercih edilir mi ? Biraz da uzun ömürlülük arıyorum SSD için.

Renderla neredeyse hiç işim olmuyor , mevcut ssdmi fotoğraf video deposu yapıp yeni alacağım ssdye windowsu ve oyunlarımı kuracağım o kadar. ana planım bu yönde.
Samsung evet kaliteli fakat m2 yerine tercih edilir mi ? Biraz da uzun ömürlülük arıyorum SSD için.
Edilir, arkana bile bakma.

oyun için 500 gb HDD almıştım hb'den bozuk çıktı iade ettim. Olacak gibi değil dedim biraz paraya kıyıp ssd almaya karar verdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tavsiye ettiğiniz bir şey var mı ?
Başka bir şey yok. 860 evo > diğer seçenekler şuan.

Tercih edilir bence.

hepinize teşekkürler. o zaman en iyisi samsung kalitesinden şaşmamak.

max 550 lira bütçem var.
Anakartım b450m s2h
ben xpg 1800/1600 mb/s m.2 ssd kullanıyorum. daha once kingston a2000 de kullandım aralarında pek bır fark yok ama render almıyorsan m.2 gereksız. uzun omurlu olsun ve hızlı olsun dıyorsan ssd al m.2 ssd degıl. oyunlarda pek fark yok oyle bır hayalın varsa. kingston da kendını kanıtlamıs bır marka ama hangısı daha uzun omurluyse onu al.

Geri