M2 Sdd ile işlemci uyumlu mu?

Öğrendiğin yer mahalle bilgisayarcısı mı? Öyle bir şey yok

Hıza bu kadar takılmamalısın. Yani 10k da olsa profesyonel bir iş yapmıyorsan pek işine yaramaz. O ssd yi alacağına çok daha iyi güncelleme yapabilirsin sistemine.

sadece merakımdan soruyorum bu videoda aldığım klipde sdd ile ilgili bir şeyler söylüyor ya ben anlamadım olayı yada adam yanlış biliyor

bu video ya bakabilicek biri varmı sadece öğrenmek için soruyorum

Merhaba benim şu an kullanmakta olduğum 500GB WD BLUE SN580 SSD mi SAMSUNG EVO 990 Pro ile değiştirmek istiyorum ama internetten araştırdığıma göre işlemcinin PCI-e versiyonu önemliymiş ve bende RYZEN 5 5500 işlemci var bu işlemcide PCI-e 3.0 la çalışıyor yani ben bu SAMSUNG M.2 SSD'Yİ alsam hız kaybı V.S yaşar mıyım bir de benim şu an kullanmakta olduğum SSD de PCI-e 4.0 la çalışıyor ama bir sorun göremedim yani gerçekten önemli mi işlemci bu M.2 SSD seçerken bir de bu SSD normal bir şekilde çalışıyor mu onu merak ettim test yaptım anlayanlar bakabilir mi normal mi çalışıyor diye şimdiden teşekkür ederim.
Kullandığın a520 yonga anakart pcıe 3.0 m2 desteğine sahip bu anakartta ne takarsan tak 4000mb/s üstünü göremezsin hali hazırda kullandığın ssd ise pcıe 4.0 bir model giriş orta seviye bir model olduğu için maks okuma hızı 4000mb/s verebiliyor bundan da anlıyoruz ki pekala da 4.0 bir ssd yi 3.0 anakartta sorunsuz bir şekilde çalışıyor burada ince detay şu pcıe 4.0 dramli dramsiz modeller mevcut ve çok daha güçlü kontrolcülere sahip 7000+ ssd ler var 990 pro, kc3000 , renagede ve sn850x gibi bunları takıp kullandığın vakit okuma yazma değerleri yine 3500-4000 bandında olur ileriye dönüklük için tercih edebilirsin ama ilerde anakartın değişir vs o zaman kağıt üzerindeki hızlara ulaşmış olursun kaliteli ssd yi tercih etmek her zaman önemlidir.

Kullandığın a520 yonga anakart pcıe 3.0 m2 desteğine sahip bu anakartta ne takarsan tak 4000mb/s üstünü göremezsin hali hazırda kullandığın ssd ise pcıe 4.0 bir model giriş orta seviye bir model olduğu için maks okuma hızı 4000mb/s verebiliyor bundan da anlıyoruz ki pekala da 4.0 bir ssd yi 3.0 anakartta sorunsuz bir şekilde çalışıyor burada ince detay şu pcıe 4.0 dramli dramsiz modeller mevcut ve çok daha güçlü kontrolcülere sahip 7000+ ssd ler var 990 pro, kc3000 , renagede ve sn850x gibi bunları takıp kullandığın vakit okuma yazma değerleri yine 3500-4000 bandında olur ileriye dönüklük için tercih edebilirsin ama ilerde anakartın değişir vs o zaman kağıt üzerindeki hızlara ulaşmış olursun kaliteli ssd yi tercih etmek her zaman önemlidir.
tamam çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri