- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,588
Öğrendiğin yer mahalle bilgisayarcısı mı? Öyle bir şey yok
kime diyorsun hızı düşürmezmi yani herkes başka bir şey söylüyorÖğrendiğin yer mahalle bilgisayarcısı mı? Öyle bir şey yok
hiçbir yer de öyle bir şey yazmıyorbende zaten 4000 hız de
kime diyorsun hızı düşürmezmi yani herkes başka bir şey söylüyor
hiçbir yer de öyle bir şey yazmıyor
burda adam maks 4k alabilirsin demiş ben zaten 4k alıyorum 7k alamam mı diyorumetkiler gen 3 max 4000/4000 destekliyor
4000/4000 günlük kullanıcı ve oyuncular için çok çok yeterli.
hocam ana kartınız gen3 destekliyor yani max 4k hız alırsın olay bu gen4 olsa 8k alırsın.burda adam maks 4k alabilirsin demiş ben zaten 4k alıyorum 7k alamam mı diyorum
Anakart Gen 3 ise Gen 3 performansı alırsın. Doğru demişburda adam maks 4k alabilirsin demiş ben zaten 4k alıyorum 7k alamam mı diyorum
tamam bende onu öğrenmek için gelmiştim sen bianda yok öyle bişey fln diyince merak ettimAnakart Gen 3 ise Gen 3 performansı alırsın. Doğru demiş
İşlemci ile bir alakası yok, onu demeye çalışıyorumtamam bende onu öğrenmek için gelmiştim sen bianda yok öyle bişey fln diyince merak ettim
Kullandığın a520 yonga anakart pcıe 3.0 m2 desteğine sahip bu anakartta ne takarsan tak 4000mb/s üstünü göremezsin hali hazırda kullandığın ssd ise pcıe 4.0 bir model giriş orta seviye bir model olduğu için maks okuma hızı 4000mb/s verebiliyor bundan da anlıyoruz ki pekala da 4.0 bir ssd yi 3.0 anakartta sorunsuz bir şekilde çalışıyor burada ince detay şu pcıe 4.0 dramli dramsiz modeller mevcut ve çok daha güçlü kontrolcülere sahip 7000+ ssd ler var 990 pro, kc3000 , renagede ve sn850x gibi bunları takıp kullandığın vakit okuma yazma değerleri yine 3500-4000 bandında olur ileriye dönüklük için tercih edebilirsin ama ilerde anakartın değişir vs o zaman kağıt üzerindeki hızlara ulaşmış olursun kaliteli ssd yi tercih etmek her zaman önemlidir.Merhaba benim şu an kullanmakta olduğum 500GB WD BLUE SN580 SSD mi SAMSUNG EVO 990 Pro ile değiştirmek istiyorum ama internetten araştırdığıma göre işlemcinin PCI-e versiyonu önemliymiş ve bende RYZEN 5 5500 işlemci var bu işlemcide PCI-e 3.0 la çalışıyor yani ben bu SAMSUNG M.2 SSD'Yİ alsam hız kaybı V.S yaşar mıyım bir de benim şu an kullanmakta olduğum SSD de PCI-e 4.0 la çalışıyor ama bir sorun göremedim yani gerçekten önemli mi işlemci bu M.2 SSD seçerken bir de bu SSD normal bir şekilde çalışıyor mu onu merak ettim test yaptım anlayanlar bakabilir mi normal mi çalışıyor diye şimdiden teşekkür ederim.
tamam çok teşekkür ederimKullandığın a520 yonga anakart pcıe 3.0 m2 desteğine sahip bu anakartta ne takarsan tak 4000mb/s üstünü göremezsin hali hazırda kullandığın ssd ise pcıe 4.0 bir model giriş orta seviye bir model olduğu için maks okuma hızı 4000mb/s verebiliyor bundan da anlıyoruz ki pekala da 4.0 bir ssd yi 3.0 anakartta sorunsuz bir şekilde çalışıyor burada ince detay şu pcıe 4.0 dramli dramsiz modeller mevcut ve çok daha güçlü kontrolcülere sahip 7000+ ssd ler var 990 pro, kc3000 , renagede ve sn850x gibi bunları takıp kullandığın vakit okuma yazma değerleri yine 3500-4000 bandında olur ileriye dönüklük için tercih edebilirsin ama ilerde anakartın değişir vs o zaman kağıt üzerindeki hızlara ulaşmış olursun kaliteli ssd yi tercih etmek her zaman önemlidir.