m2 ssd 2tb önerisi istiyorum

ygwolf280

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar Dizüstü bilgisayarıma depolama yükseltmesi yapacağım onun için m2 ssd önerisi istiyorum 2tb olmasını istiyorum uygun fiyatlı önerileriniz var mı? piyasa baya pahalı 5 6k görüyorum ama 3k gibi bütçem var eğer 3k bandında bir ssd yoksa 5 6klık önerilerinizi bekliyorum-yine de önceliğim 3k gibi bir bütçe-

Merhaba arkadaşlar Dizüstü bilgisayarıma depolama yükseltmesi yapacağım onun için m2 ssd önerisi istiyorum 2tb olmasını istiyorum uygun fiyatlı önerileriniz var mı? piyasa baya pahalı 5 6k görüyorum ama 3k gibi bütçem var eğer 3k bandında bir ssd yoksa 5 6klık önerilerinizi bekliyorum-yine de önceliğim 3k gibi bir bütçe-

Netac 2 tb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 k dı fiyatı artmış
Markayı ilk defa duydumda nasıl bir marka acaba

Markayı ilk defa duydumda nasıl bir marka acaba
2tb hızlı bir şey istiyorsan bunun harici seçenek yok maalesef 1tb dersen seçenek bol kc3000 vs alınabilir ama kapasite artınca fiyatlar da artıyor bu ürün emsallerine göre epey fiyat performans kalıyor incelemelerini izle memnun ederse alırsın

2tb hızlı bir şey istiyorsan bunun harici seçenek yok maalesef 1tb dersen seçenek bol kc3000 vs alınabilir ama kapasite artınca fiyatlar da artıyor bu ürün emsallerine göre epey fiyat performans kalıyor incelemelerini izle memnun ederse alırsın
Benim attığım gen 4

netac harici bulamazsın bu fiyatlara 2tb ki oda 4.4k
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...8g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1681062821.html 5200 e çıkarım dersen kc3000 var (victory pcde renegade gördüm ancak hiç alışveriş yapmadığımdan yorum yapamayacağım linkini bırakırım ancak güvenip güvenmemek gene alıcak arkadaşa bağlı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri