Öneri M2 SSD 970 EVO VS 970 EVO PLUS

ahval

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler öncelikle 500 GB M2 ssd almaya karar verdim
https://www.vatanbilgisayar.com/sam...ssd-okuma-hizi-3400mb-yazma-hizi-2300mb-.html
Bu 970 evo ile
Bunun arasında kaldım arada yaklaşık 250 lira fark var. Genellikle oyun için kullanacağım için bu fiyat farkına değer mi ? 1 Haftadır araştırıyorum. Teşekkürler.

Değer.
Aralarında iyi bir IOPS değeri farkı var. Ben olsam azıcık daha katar Evo Plus modelini alırdım ancak Evo modeli de kesinlikle üzmez.

En basit tabirle depolama biriminin hız performans ölçümü için kullanılan bir parametredir.
Burada anlatsam baya bir yazmam gerekir :D İnternette tonlarca makale ve video var. Onları izleyebilirsin :)

Üstteki arkadaşın dediği gibi IOPS farkı çok aradaki farklara BURADAN bakabilirsin.
ama çok bir dert etmene gerek yok bütçe sıkıntın yoksa 250 daha verip plus modelini alman daha iyidir.​

Üstteki arkadaşın dediği gibi IOPS farkı çok aradaki farklara BURADAN bakabilirsin.
ama çok bir dert etmene gerek yok bütçe sıkıntın yoksa 250 daha verip plus modelini alman daha iyidir.​
Bütçe sıkıntım yok teşekkür ederim herkese. Aradaki fiyat farkı neyden kaynaklanıyor öğrenmiş oldum. 970 evo plus alacağım. Birde ana kartım MSI Z270 GAMING M3 herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi ?

Bütçe sıkıntım yok teşekkür ederim herkese. Aradaki fiyat farkı neyden kaynaklanıyor öğrenmiş oldum. 970 evo plus alacağım. Birde ana kartım MSI Z270 GAMING M3 herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi ?
Rica ederim :)
Herhangi bir sorun yaşamazsın merak etme.

970 evo plus'ın TBW si filan daha fazla ben laptop'ta kullandığım için 970 evo aldım ama masaüstü olsa kesin 970 evo plus alırdım

Geri