eren28tr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,400
windows kuruluyorsa sorun yok.Atmama çünkü Windowsu kuruyorum şuan) boot kısmına baktım da usb görünmedi acaba taktığım usb portu etki eder mi ? Usb ortada
windows kuruluyorsa sorun yok.Atmama çünkü Windowsu kuruyorum şuan) boot kısmına baktım da usb görünmedi acaba taktığım usb portu etki eder mi ? Usb ortada
Kuruluyor valla sorun da yok gibiwindows kuruluyorsa sorun yok.
Birde pc yi temizledim termal macun vs yeniledim ama bios da işlemci direk 50 55 derece mx 4 kullandım stok fan ve macun ile max 78 iken bunun ile 85 gördüm ? Ne yapalım illa kule tipi alimi yoksa 85 ilerde sıkıntı çıkarmaz değil mi yoksa çıkarır mı ?windows kuruluyorsa sorun yok.
onun için ayrı konu açın.Kuruluyor valla sorun da yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde pc yi temizledim termal macun vs yeniledim ama bios da işlemci direk 50 55 derece mx 4 kullandım stok fan ve macun ile max 78 iken bunun ile 85 gördüm ? Ne yapalım illa kule tipi alimi yoksa 85 ilerde sıkıntı çıkarmaz değil mi yoksa çıkarır mı ?
Peki hocam 16 mb İnternet ile de sıfırdan pc kurmak işkence uygulamaları yükleyeceğim oyunları yükleyeceğim güncellemeleri yapacağım vs vs tam işkenceonun için ayrı konu açın.