Neler Yeni

M2 ssd bakıyorum. Sizce alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Omer gencer

Şu anda 2321TL diyor. Ama fiyatı çok garip geldi bu kadar ucuz olması. Hem de diğer satıcılar ile arasında 700 800 lira fark var. Sizce güvenilir mi bu site? Risk alıp sipariş etsem ne olur? Yanlış ya da sahte mal yollamasınlar sonra? Emin olamadım sizin görüşünüzü alayım dedim.

Lich_2001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Mahmut Sürüc

Şu anda 2321TL diyor. Ama fiyatı çok garip geldi bu kadar ucuz olması. Hem de diğer satıcılar ile arasında 700 800 lira fark var. Sizce güvenilir mi bu site? Risk alıp sipariş etsem ne olur? Yanlış ya da sahte mal yollamasınlar sonra? Emin olamadım sizin görüşünüzü alayım dedim.

şuna bi bak istersen hem amazon güvenilirdir, ben samsung aldım tabi 2tb bütçem yettiği için.

Captain Barbossa

80+ Bronze
O satıcı bilinen bir firma . Uygun olması ara sıra indirme sokmaları ürünleri. İlk önce telefonla sorun ürünü istediniz ürün mü diye. Kafanız rahat olur.

Ben zamanında oradan ryzen 7700 sipariş etmiştim sorun yoktu. San diskte extreme modeli iyidir o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Omer gencer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şuna bi bak istersen hem amazon güvenilirdir, ben samsung aldım tabi 2tb bütçem yettiği için.
O model 3500 2100 olduğu için tercih etmedim hocam. 5000 ya da 6000 lerden bir şey bakıyorum. Üstelik kingston 3 sene garanti verirken ürünlerine sandisk ve kioxia 5 sene veriyor hem de daha hızlı daha ucuz. Bir de kingston 320TB yazma garantisi verirken diğerleri 600e kadar veriyor. Samsung da çok güzel ama pahalı maalesef. Benim garibime giden ucuzluğuydu ama galiba şansımı deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom