Neler Yeni

M2 ssd çok sıcak çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet
daha 1 haftalık James Donkey 512gb ssdim var boşta 40-50 derecelerde yükte 65-73 arası kasanın ön tarafında 2 fan var eğer üç fan yaparsam kayda değer bir sıcaklık farkı yaratır mı

kasanın diğer fanlarıyla uyumlu olsun diye bu fanı almayı düşünüyorum

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
A''
daha 1 haftalık James Donkey 512gb ssdim var boşta 40-50 derecelerde yükte 65-73 arası kasanın ön tarafında 2 fan var eğer üç fan yaparsam kayda değer bir sıcaklık farkı yaratır mı

thermal ped veya harici heatsink alabilirsin

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
A''
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal-kayaLak

tam ssd modeli nedir

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
Snowman m2 heatsink var
Sandwich tip soğutucu olarak geçiyor.
Metal plakaya m2 yi yerleştiriyorsunuz, altına ve üstüne termal pad yerleştirip montajlıyorsunuz bayağı bir fark ediyor. Yükte 55 derecenin üstünü görmüyorum. 300 400 lira bir şey. Linkini bırakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snowman m2 heatsink var
Metal plakaya m2 yi yerleştiriyorsunuz, altına ve üstüne termal pad yerleştirip montajlıyorsunuz bayağı bir fark ediyor. Yükte 55 derecenin üstünü görmüyorum. 300 400 lira bir şey. Linkini bırakıyorum

muhtemelen yarın alırım eğer alırsam test edip yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Snowman m2 heatsink var

aklıma şimdi geldide benim anakart gigabyte b450mk m2 sabitlemesi için vida değilde artık mandal mı denir siyah plastik var normalde taktığımda azcık aşağı sarkıyor bu ürünle birlikte taktığımda ağırlık yapıp kırılma ihtimali olabilirmi

Son düzenleme:

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
muhtemelen yarın alırım eğer alırsam test edip yazarım

aklıma şimdi geldide benim anakart gigabyte b450mk m2 sabitlemesi için vida değilde artık mandal mı denir siyah plastik var normalde taktığımda azcık aşağı sarkıyor bu ürünle birlikte taktığımda ağırlık yapıp kırılma ihtimali olabilirmi
O plastik aksam vida yuvasında ise onun yerine m2 vidası takılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet
nasıl oluyor tam olarak

bir şey daha soracağım bende m2 yuvası çoğaltma zımbırtısı var buna takacağım m2 ssd performansı düşermi en kötü ona takarım
yada onun üzerinde vidayı alıp anakartın üzerindekine nasıl takarım

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tayfun Balım
nasıl oluyor tam olarak

bir şey daha soracağım bende m2 yuvası çoğaltma zımbırtısı var buna takacağım m2 ssd performansı düşermi en kötü ona takarım
yada onun üzerinde vidayı alıp anakartın üzerindekine nasıl takarım
Dönüştürücü ise hız düşer ama pcıe slotuna takılan çoğaltıcıysa hız düşmüyor diye biliyorum. Anakarttaki plastik mandal sökülüyorsa oraya vida takarsınız. Sonuç olarak o plastik mandal vidayla aynı yerde duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet
Dönüştürücü ise hız düşer ama pcıe slotuna takılan çoğaltıcıysa hız düşmüyor diye biliyorum. Anakarttaki plastik mandal sökülüyorsa oraya vida takarsınız. Sonuç olarak o plastik mandal vidayla aynı yerde duruyor.
tamam teşekkür ederim

Top Bottom