Yardım M2 SSD için dönüştürücü lazım

İgito

80+ Silver
Reaksiyon skoru
649
iyzico ve parolapara kampanyalarıyla bunu almayı düşünüyorum anakartım msi h610m bomber şuan kioxia exercia 500gb ssd takılı ama yetmiyor depolaması. bu corsairi ek olarak kullanıcam toplamda 1.5tb yerim olacak ama anakartımda m2 slotu tek. o yüzden pcie dönüştürücü lazım fp öneri olursa sevinirim bütçe belirsiz

Ben de aynı durumdayım, sizce x1 dönüştürücü mü mantıklı yoksa sata ssd almak mı?

corsair ssd de 3500/3000 hız var ben bunu hiç bir iekilde kullanamicammı şimdi?
maalesef 1000 verebiliyor. Abdullah abinin videosu vardı ordan herşeyi daha net anlayabilirsin.

satanın verecegi 550mb. x1 den en azından 1000 mb alırsın sata hem de ekstra kablo demek
hocam benim şuan kullandığım ssd nin hızı 1700/1500 galiba bunu oraya taksam tb olanı normal m2 ye taksam nasıl olur

hocam benim şuan kullandığım ssd nin hızı 1700/1500 galiba bunu oraya taksam tb olanı normal m2 ye taksam nasıl olur
yeni alacağınızı kastettin sanırım. yani mantıklı olan da o yeni olandan tamamen yararlanırsın eskisini de dönüştürücü ile pek bişey kaybetmeden kullanırsın.

yeni alacağınızı kastettin sanırım. yani mantıklı olan da o yeni olandan tamamen yararlanırsın eskisini de dönüştürücü ile pek bişey kaybetmeden kullanırsın.
daha ucuz dönüştürücü varmı peki hocam kalite falan farkediyormu

Maksat muhatap daha iyi olsun.
Yazıldığı gibi zaten, anakarta alınacak model, dönüştürücüye eldeki model takılabilir.
Eldeki SSD'nin modeli nedir? Ona göre depolama için farklı SSD'ye de bakılabilir. Depolama için DRAM olmasa da olur.
Diğer konu için: MP510, Exceria G2'ye göre daha mantıklıdır. Duruma göre Exceria G2 de tercih edilebilir, kullanım şekli önemli.
Alınacak M.2 SSD de SATA 3.0 SSD'ye göre daha kaliteli olacağından SATA 3.0 SSD alınmayabilir.

Ben de aynı durumdayım, sizce x1 dönüştürücü mü mantıklı yoksa sata ssd almak mı?
sata ssd ile m2 ssd arasında fiyat avantajı yok , her türlü dönüştürücü ile m2 ssd almak daha mantıklı. Geleceğe yönelik daha iyi yatırım. Ben öyle yaptım en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,494
Üyeler
174,567
Son üye
Doğumosfer
Geri