igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,768

Corsair Force MP510 960GB NVMe PCIe Gen3 M.2 SSD
Yeni kontrolcü sayesinde 3.480MB / sn’ye kadar sıralı okuma ve 3.000MB / s’ye kadar sıralı yazma sunar.

corsair ssd de 3500/3000 hız var ben bunu hiç bir iekilde kullanamicammı şimdi?Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
x1 için bu model var farklı markalardan daha ucuzunu bulursanız onu tercih edin. hepsinin günün sonunda 1000-1000 sınırı var.
maalesef 1000 verebiliyor. Abdullah abinin videosu vardı ordan herşeyi daha net anlayabilirsin.corsair ssd de 3500/3000 hız var ben bunu hiç bir iekilde kullanamicammı şimdi?
satanın verecegi 550mb. x1 den en azından 1000 mb alırsın sata hem de ekstra kablo demekBen de aynı durumdayım, sizce x1 dönüştürücü mü mantıklı yoksa sata ssd almak mı?
link varmı
hocam benim şuan kullandığım ssd nin hızı 1700/1500 galiba bunu oraya taksam tb olanı normal m2 ye taksam nasıl olursatanın verecegi 550mb. x1 den en azından 1000 mb alırsın sata hem de ekstra kablo demek
yeni alacağınızı kastettin sanırım. yani mantıklı olan da o yeni olandan tamamen yararlanırsın eskisini de dönüştürücü ile pek bişey kaybetmeden kullanırsın.hocam benim şuan kullandığım ssd nin hızı 1700/1500 galiba bunu oraya taksam tb olanı normal m2 ye taksam nasıl olur
daha ucuz dönüştürücü varmı peki hocam kalite falan farkediyormuyeni alacağınızı kastettin sanırım. yani mantıklı olan da o yeni olandan tamamen yararlanırsın eskisini de dönüştürücü ile pek bişey kaybetmeden kullanırsın.
kalite fark etmez diye düşünüyorum. ürün yorumlarına göre alabilirsiniz.daha ucuz dönüştürücü varmı peki hocam kalite falan farkediyormu
sata ssd ile m2 ssd arasında fiyat avantajı yok , her türlü dönüştürücü ile m2 ssd almak daha mantıklı. Geleceğe yönelik daha iyi yatırım. Ben öyle yaptım en azından.Ben de aynı durumdayım, sizce x1 dönüştürücü mü mantıklı yoksa sata ssd almak mı?