M2 SSD PC KAPATTIKTAN SONRA GORUNMUYOR

cnkkrblt

80+
Reaksiyon skoru
0
RAM Gskill 2x 8gb
SSD James Donkey 1tb
Ekran kartı Msi radeon rx 580 8gb oc
Anakart Msi b450 a pro max
İşlemci Amd ryzen 5 3500x

Herkese Merhaba,

Arkadasimdan James Donkey m2 ssd aldim.formatimi attim. Res atilmasi gereken her driveri kurdurugumda attim hep acildi.oyunlarimi kurdum pc yi kullanima hazir hale getirdim pc yi kullandim kapattim.bir gün sonra bios ekraninda acildi storage ekraninda m2 ssd gozukmuyordu csm modunda suanda.uefi olarakta acmayi denedim degismedi.biosum guncel windows 10 son sürüm.
Pc kapattim sadece m2ssd tak cikar yaptim pc acildi tekrar kullandim 3 - 4 saat kadar res attigimda oldu acildi hep, sonra kapattim.sabah merak ettim ise gitmeden calistirdim yine bios ekraninda acildi,muhtemelen bi tak cikar yapsam tekrar acilcak problem ne olabilir.

Windows güncellemesi yaptın mı son güncellemeyi? Ve onu yaptıktan sonra bu ssd ye ne kurdun?

Şunu yine de attım belki sorun budur sende de diye, ama olmayadabilir.

Şunu yine de attım belki sorun budur sende de diye, ama olmayadabilir.

Bende format attiktan sonra guncellemeleri yapmadim ondan olabilir mi 🤣.bende bi guncellemeyi deneyeyim

Güncelleme sakın. Zaten güncellemenin bozduğunu söylüyorl

Windows güncellemesi yaptın mı son güncellemeyi? Ve onu yaptıktan sonra bu ssd ye ne kurdun?
Şöyle kanka microsoftun sitesindeki son windows 10 surumunu indirim onunla format attim.suan formattan sonraki guncellemeleri yaptirmadim.eve geldim calistirdim bios acildi yine.m2 sök tak yaptim yine calisti 🤣

RAM Gskill 2x 8gb
SSD James Donkey 1tb
Ekran kartı Msi radeon rx 580 8gb oc
Anakart Msi b450 a pro max
İşlemci Amd ryzen 5 3500x

Herkese Merhaba,

Arkadasimdan James Donkey m2 ssd aldim.formatimi attim. Res atilmasi gereken her driveri kurdurugumda attim hep acildi.oyunlarimi kurdum pc yi kullanima hazir hale getirdim pc yi kullandim kapattim.bir gün sonra bios ekraninda acildi storage ekraninda m2 ssd gozukmuyordu csm modunda suanda.uefi olarakta acmayi denedim degismedi.biosum guncel windows 10 son sürüm.
Pc kapattim sadece m2ssd tak cikar yaptim pc acildi tekrar kullandim 3 - 4 saat kadar res attigimda oldu acildi hep, sonra kapattim.sabah merak ettim ise gitmeden calistirdim yine bios ekraninda acildi,muhtemelen bi tak cikar yapsam tekrar acilcak problem ne olabilir.
Boot ayarlarinda legency+uefi ayari vardi onu sadece uefi yaptiktan sonra kapatip actim oldu.ama nihai cevabi yarin sabah alacagim.yarin tekte acilir ise konuyu cozmus olacagiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri