hocam eski m2 sata ssd'im 30 derece çalışıyordu ama 250 gb idi ve hızı düşüktü dediğiniz gibidir heralde zaten toshiba 80 derece sınır koymuş bu diskleregenelde 60-70 derece m2 ssd için sorun değil lakin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız tavsiye ederim.
Hocam M2 SSD'nin konumu ve kasa içi hava sirkülasyonu bunlar çok önemli.hocam eski m2 sata ssd'im 30 derece çalışıyordu ama 250 gb idi ve hızı düşüktü dediğiniz gibidir heralde zaten toshiba 80 derece sınır koymuş bu disklere
M2 SSD slotu nerede hocam? ekran kartı altındaysa falan ısınması çok doğalsirkülasyonun iyi oldugunu dusunuyorum bide fanlarimdan bir tanesi calismiyor bayadir onun bi farkini gormedim ama
gpu'nun üstünde hocam sadece ssd değil bütün bileşenler ısınıyor kasamda toz filtresi ve ızgara var, yaz olduğu için sanırım bide nemli bir yerdeyimM2 SSD slotu nerede hocam? ekran kartı altındaysa falan ısınması çok doğal
Termal macun ve bakımlarını yaptırın eğer işlemciniz çok ısınan bir modelse hava soğutucusu öneririm. M2 SSD için soğutucu alabilirsiniz.gpu'nun üstünde hocam sadece ssd değil bütün bileşenler ısınıyor kasamda toz filtresi ve ızgara var, yaz olduğu için sanırım bide nemli bir yerdeyim
düz g2 için bence gerek yok. G2 pro falan olsa düşünülebilir.Kioxia exceria g2 aldım sistemi kurdum içine hızı vb gayet güzel boşta 42-44 derece yük altındayken testte 60 derecelere kadar çıkıyor bide m2 slotuna dokunduğumda baya sıcaklık geliyor
hocam ssdyi kullanalı 1 gün bile olmadı ama 420 gb tbw yapmışım bu normal mi dün windows 11 pro yüklemiştim iş hesabı isteyince biçimlendirip 11 home yükledim ondan olabilir mi bide beamng yükledim o da 40 gb zatenBendede G2 var AliExpresstem fanli soğutucu almıştım boşta 29 30 derecede yükte 52 derecede çalışıyor