- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandin mi senGeniş Değil M.2 Boyutundan Biraz Geni Sadece Fan Zaten İnce Kalıyor Ebata Göre .
En Kötü Dediğin Gibi İade Yaparsın .
Kullandin mi senGeniş Değil M.2 Boyutundan Biraz Geni Sadece Fan Zaten İnce Kalıyor Ebata Göre .
En Kötü Dediğin Gibi İade Yaparsın .
Hayır Hocam Benim Anakartımda Soğutucu Mevcut Ama Olmasa Bunu Alırdım .Kullandin mi sen
Kaç derece soğuttuşundan aldım 1 2 aydır ben gayet memnunum
![]()
JEYI M.2 2280 SSD soÄutucu, NVMe NGFF aÄır tam alüminyum konvektif ısı emici, yüzgeçleri ile pasif soÄutucu, 35 â Max azaltmak - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
soğutmasız 65 68 gördümKaç derece soğuttu
Boşta mi PC şuansoğutmasız 65 68 gördüm
Soğutma ile 45 üstü hatırlamıyorum.Ama m2 konumu ve hava akışıda önemli.Anakartımda soğutucu olduğu halde bunu kullanıyorum yinede.
pc 1 saattir açık durum bu
Alıntıyı görüntüle
Bir tane daha var o da tam ekran kartının altında şu anki MMC ssd tam ekran kartının altında takılı zaten
Hocam Bu Soğutucu Sığar Mı Sence Oraya ?soğutmasız 65 68 gördüm
Soğutma ile 45 üstü hatırlamıyorum.Ama m2 konumu ve hava akışıda önemli.Anakartımda soğutucu olduğu halde bunu kullanıyorum yinede.
pc 1 saattir açık durum bu
Alıntıyı görüntüle
asus a620mk da kullandım sığdı GPu ile arada 2 3mm boşluk vardır.. Msi b650 gaming plus wifi alt sokette kullanıyorum.Her türlü sığdı.Hocam Bu Soğutucu Sığar Mı Sence Oraya ?
![]()
Akasa Gecko Cooler M.2 NVMe SSD Soğutucu (AK-M2HS03-BK) | Teknobiyotik
Boyut 76,21x72,53x24,2 mm Ağırlık 119,1 gr Renk Siyah Kurulum Vida montajı Garanti 2 yıl Fan Boyutu 50x50x15mm Rulman Tipi İkiz bilyalı rulman Pervane hızı 3000 devir/dakika Maksimum Hava Akışı 3,98 CFM Maksimum Hava Basıncı 8,2 mm-H2O Gürültü seviyesi 29 dB(A)...www.teknobiyotik.com
Benim Attığım Biraz Farklı O Yüzden Sordumasus a620mk da kullandım sığdı GPu ile arada 2 3mm boşluk vardır.. Msi b650 gaming plus wifi alt sokette kullanıyorum.Her türlü sığdı.
üst soketede sığıyor
dikey olarak üretiyolar tahminen sığar ama emin olamıyoruz tabiBenim Attığım Biraz Farklı O Yüzden Sordum![]()
Banada Sığar Gibi Geliyor .dikey olarak üretiyolar tahminen sığar ama emin olamıyoruz tabi
mesela soğutucuyu taktın ekran kartıda takılı.. ekran kartını sökeceğin zaman o plastik tırnak varya elin girmiyor araya ..Düz bir tornavida ile bastırıp gpu yu çıkarabiliyosunBenim Attığım Biraz Farklı O Yüzden Sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoksa Görmedin Mi
![]()
Akasa Gecko Cooler M.2 NVMe SSD Soğutucu (AK-M2HS03-BK) | Teknobiyotik
Boyut 76,21x72,53x24,2 mm Ağırlık 119,1 gr Renk Siyah Kurulum Vida montajı Garanti 2 yıl Fan Boyutu 50x50x15mm Rulman Tipi İkiz bilyalı rulman Pervane hızı 3000 devir/dakika Maksimum Hava Akışı 3,98 CFM Maksimum Hava Basıncı 8,2 mm-H2O Gürültü seviyesi 29 dB(A)...www.teknobiyotik.com
@JuunBuun
altta m2 yi taktığın blokdan daha ince üst taraf.birazcık kule tipinden çekindim şahsen
Deneyim kral seninkini gerçi iade alıyor mu teknobiyotik olmadı diğer arkadaşın dedigini alırım
Bugun sinerji de bişey iade ettim kargoyu karşılamadı oysaki arayıp sorduğum da karşılayacaz demişlerdi