hocam bu uyumlu değil anakartıma , anakart modelim gigabyte h510 m h rev1.3
hocam bu uyumlu değil anakartıma , anakart modelim gigabyte h510 m h rev1.3
eğer bu markayı öneriyorsanız bunu alayım hocam , tavsiye ettiğiniz 1tb m2 ssd var mı peki uygun olursa iyi olur .
hocam sığar diye düşünüyorum , ekran kartım ısınan bir model değil çoğu zaman fanı kapalı .hocam en uygun 1 tb m2 ssd 2400 liradan başlıyor kinoxianın modeli var kullanmadım hiç iyidir diye düşünüyorum yinede foruma sormak yeterli olur
kararımı değiştirdim hocam fotoğraftaki m2 ssd yi dönüştürücüye takacağım yeni alacağımı da ana slota takacağım o şekilde daha mantıklı .sığar büyük ihtimalle 1 slot yer kaplıyor zaten
siz nasıl isterseniz hocam yardım edebildiysem ne mutlu banakararımı değiştirdim hocam fotoğraftaki m2 ssd yi dönüştürücüye takacağım yeni alacağımı da ana slota takacağım o şekilde daha mantıklı .
x4 slotu olmadığı için takamıyor maalesefBu sorunu ben de yaşadım. 2 GB M2 SSD aldım. Yer olmadığı için psi X1 slotuna dönüştürücü ile taktım. Ancak sorun şu ki PC X1 slotu en fazla 500 MB hızlara izin veriyor. Doğal olarak aldığım m2ssd sata SSD hızında kullanıyorum. M2 SSD dönüştürücü ile kullanıp hız kaybı yaşamak istemiyorsaniz PS x4 slotu yani ekran kartı yuvasından gerek.
Not hatalarım olabilir uzman değilim sadece yaşadığım tecrübeyi aktardım.
Bu sorunu ben de yaşadım. 2 GB M2 SSD aldım. Yer olmadığı için psi X1 slotuna dönüştürücü ile taktım. Ancak sorun şu ki PC X1 slotu en fazla 500 MB hızlara izin veriyor. Doğal olarak aldığım m2ssd sata SSD hızında kullanıyorum. M2 SSD dönüştürücü ile kullanıp hız kaybı yaşamak istemiyorsaniz PS x4 slotu yani ekran kartı yuvasından gerek.
Not hatalarım olabilir uzman değilim sadece yaşadığım tecrübeyi aktardım.