M2 ssd yi pc bazen görmüyor

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar Asus rog strix b550 e gaming anakartım var m2 ssd dim XPG SX8100 512gb bu model ve anakart bazen m2 ssd yi görmüyor pc yi bi ara satayım dedim ilanın altına biri yazdı sx8100 lerde kronik çıkabiliyor böyle sorunlu ssdler dedi ürünü aldıktan 1 yıl sonra falan oldu ürünün kutusunu kaybettim garantiye gönderme şansım yok neden oluyor m2 ssd yi anakartın alttaki 2. slotuna takıncada görüntü 2dk sonra falan çok geç geliyor ve m2 ssd yi bu sefer hiç görmüyor anakarttamı sorun var anlamadım m2 ssd di üst porta takılıyken görmez ise anakart fişten tak çıkar yapınca düzeliyor birde son zamanlarda pc uyku modundayken açınca pc yi arada mavi ekran yiyorum ve pc yi açınca klevye geç algılıyor win 11 sürüm biraz karışık yazdım sorun m2 ssd demi anakarttamı anakartımda sorun olmadığını düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

temassızlık oluyor kardom o kartlarda m2 yuvası sıkıntılı üretim almadan diyeydin kardom keşke bana direkt alma derdim yani

temassızlık oluyor kardom o kartlarda m2 yuvası sıkıntılı üretim almadan diyeydin kardom keşke bana direkt alma derdim yani
hocam alalı çok oldu ama canımı sıkmaya başladı bu durum konu açayım dedim anakartmı sıkıntılı daha önce anakart ile sıkıntılı bir durum okumamıştım hiç peki çözüm ne
hocam

hocam alalı çok oldu ama canımı sıkmaya başladı bu durum konu açayım dedim anakartmı sıkıntılı daha önce anakart ile sıkıntılı bir durum okumamıştım hiç peki çözüm ne
hocam
kardom çözüm olark ben dükkanda alkole yatırdım kartı sonrasında düzeldi fakat 1 yıl sonra tekrar bozulunca mştrei ürünü satıp başka anakart aldıydı net bir çözümü yok bende

anakart sorunlumu diyosun yani m2 ssd de sorun yok
yok kardom anakart sıkıntılı işin tuhaf kısmı kardom adamın m2 yi benim anakart açıyordu benim m2 yi de onun ki fakat değiştirince onun m2 yine çalışmadıydı kart sıkıntılı kardo

yok kardom anakart sıkıntılı işin tuhaf kısmı kardom adamın m2 yi benim anakart açıyordu benim m2 yi de onun ki fakat değiştirince onun m2 yine çalışmadıydı kart sıkıntılı kardo
am5 e geçeyim diyorum hazır kart soruluyken ama çok pahalı şimdi am5 e geçsem 32 ram 16 ye düşücek 3080 3060 a düşecek orta seviye anakart giriş sevyeye düşücek bütçeden dolayı mecburen idare edicem artık böyle

Bu anakartta böyle bir kronik sorun yok, redditte bir tane yaşayan yok arkadas ya başka bir anakartla karıştırıyor yada alay ediyor. Olay günlüğüne bakın ne yazıyor. Sorun muhtemelen ssd de

am5 e geçeyim diyorum hazır kart soruluyken ama çok pahalı şimdi am5 e geçsem 32 ram 16 ye düşücek 3080 3060 a düşecek orta seviye anakart giriş sevyeye düşücek bütçeden dolayı mecburen idare edicem artık böyle
kardom inan yapacak bişiyim olsa yapardım fakat bu anakart kronikli yani yaptırmana da değmez yapacakları zaten alkole falan yatırmak oluyor genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu anakartta böyle bir kronik sorun yok, redditte bir tane yaşayan yok arkadas ya başka bir anakartla karıştırıyor yada alay ediyor. Olay günlüğüne bakın ne yazıyor. Sorun muhtemelen ssd de
kardom genelde kullanıcılar m2 de sıkıntı var diye değiştiriyor fakat hangi müşteri dükkana gelse onların m2 benim kartta çalıştı yani anakart sıkıntılı

banada öyle geldi biraz ama emin değilim vallahi şu anda bilgiye açım okuyorum cevap veriyorum biraz daha araştırma yapacağım cevabın için teşekkür ederim

banada öyle geldi biraz ama emin değilim vallahi şu anda bilgiye açım okuyorum cevap veriyorum biraz daha araştırma yapacağım cevabın için teşekkür ederim
Rica ederim olay günlüğüne bakın bir daha ssd görünmez olduğunda. Ama %99 ssd problemi çünkü daha önce yaşayanlar var o ssd de aynı sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer sorun aynı ssd. Rma iade onayı vermiş.

Geri