04umut76
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,458
bütçeniz varsa m2 nvme ssd alın çok çok hızlıdırşöyle derler genelde
500 gb ssd alacağına
250 gb m2 ssd al daha kardasın derler
m2 daha iyi bir tercih olacaktır
bütçeniz varsa m2 nvme ssd alın çok çok hızlıdırşöyle derler genelde
500 gb ssd alacağına
JD ürünlerini tercih etmiyorum genellikle.
Bende o düşünceye sahibim aslında. Fikir almak istedim biraz. M2 daha iyi bir tercih olabilir ama 2-3 oyun oynayıp tarayıcı da yayın,video izlemek için de M2 tercih etmem ne kadar doğru olur. Oyunlardaki performansları zaten kafa kafaya. Windows da 3 saniye geç açılsın napalımSATA SSD yeterli.
Render filan yapmayacaksan M.2 aslında biraz gereksiz,SATA iş görür.Bende o düşünceye sahibim aslında. Fikir almak istedim biraz. M2 daha iyi bir tercih olabilir ama 2-3 oyun oynayıp tarayıcı da yayın,video izlemek için de M2 tercih etmem ne kadar doğru olur. Oyunlardaki performansları zaten kafa kafaya. Windows da 3 saniye geç açılsın napalım![]()
Render filan yapmayacaksan M.2 aslında biraz gereksiz,SATA iş görür.
Samsung 860 EVO SATA SSD'sini tavsiye ederim.
Aralarında pek bir fiyat farkı yokmuş,bu sefer M.2 alınır işte.SAMSUNG 1TB 860 EVO SATA 3.0 2.5" SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma) | ITOPYA
SAMSUNG 1TB 860 EVO SATA 3.0 2.5" SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MZ-76E1T0BW ITOPYA'da.www.itopya.com
SAMSUNG 1TB 970 EVO NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) | ITOPYA
SAMSUNG 1TB 970 EVO NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MZ-V7E1T0BW ITOPYA'da.www.itopya.com
:/
Oha o kadar da değil. Ssd de hızlı ama m2 en hızlıları.şöyle derler genelde
500 gb ssd alacağına
Çoğu marka da fiyatlar bu şekilde hemen hemen 200 TL gibi farklar olduğu sürece tercih edilmesi daha mantıklı olur. SSD ler almış başını gidiyorAralarında pek bir fiyat farkı yokmuş,bu sefer M.2 alınır işte.
SATA SSD'lerden çok pahalı olursa ve amaç sadece oyun olursa alınmaz sadece.
Tamam arkadaş da aynısını dedi işteOha o kadar da değil. Ssd de hızlı ama m2 en hızlıları.
Çoğu marka da fiyatlar bu şekilde hemen hemen 200 TL gibi farklar olduğu sürece tercih edilmesi daha mantıklı olur. SSD ler almış başını gidiyor
bir bilene sor anlarsınOha o kadar da değil. Ssd de hızlı ama m2 en hızlıları.
Tamam m2 daha hızlıda 500gb ssdmi 250gb m2 mi diye sorsalar kişiden kişiye göre değişir fakat arada iki katı depolama yeri var ben ssd derim sonuçta ssdler de çok hızlı. Bana göre m2 ekstraya giriyorÇoğu marka da fiyatlar bu şekilde hemen hemen 200 TL gibi farklar olduğu sürece tercih edilmesi daha mantıklı olur. SSD ler almış başını gidiyor
Post automatically merged:
Tamam arkadaş da aynısını dedi işte![]()