M2 ve SSD Arasındayım

SATA SSD yeterli.
Bende o düşünceye sahibim aslında. Fikir almak istedim biraz. M2 daha iyi bir tercih olabilir ama 2-3 oyun oynayıp tarayıcı da yayın,video izlemek için de M2 tercih etmem ne kadar doğru olur. Oyunlardaki performansları zaten kafa kafaya. Windows da 3 saniye geç açılsın napalım :D

Bende o düşünceye sahibim aslında. Fikir almak istedim biraz. M2 daha iyi bir tercih olabilir ama 2-3 oyun oynayıp tarayıcı da yayın,video izlemek için de M2 tercih etmem ne kadar doğru olur. Oyunlardaki performansları zaten kafa kafaya. Windows da 3 saniye geç açılsın napalım :D
Render filan yapmayacaksan M.2 aslında biraz gereksiz,SATA iş görür.
Samsung 860 EVO SATA SSD'sini tavsiye ederim.

Render filan yapmayacaksan M.2 aslında biraz gereksiz,SATA iş görür.
Samsung 860 EVO SATA SSD'sini tavsiye ederim.

:/

:/
Aralarında pek bir fiyat farkı yokmuş,bu sefer M.2 alınır işte.
SATA SSD'lerden çok pahalı olursa ve amaç sadece oyun olursa alınmaz sadece.

Aralarında pek bir fiyat farkı yokmuş,bu sefer M.2 alınır işte.
SATA SSD'lerden çok pahalı olursa ve amaç sadece oyun olursa alınmaz sadece.
Çoğu marka da fiyatlar bu şekilde hemen hemen 200 TL gibi farklar olduğu sürece tercih edilmesi daha mantıklı olur. SSD ler almış başını gidiyor
Post automatically merged:

Oha o kadar da değil. Ssd de hızlı ama m2 en hızlıları.
Tamam arkadaş da aynısını dedi işte :)

Çoğu marka da fiyatlar bu şekilde hemen hemen 200 TL gibi farklar olduğu sürece tercih edilmesi daha mantıklı olur. SSD ler almış başını gidiyor
Post automatically merged:

Tamam arkadaş da aynısını dedi işte :)
Tamam m2 daha hızlıda 500gb ssdmi 250gb m2 mi diye sorsalar kişiden kişiye göre değişir fakat arada iki katı depolama yeri var ben ssd derim sonuçta ssdler de çok hızlı. Bana göre m2 ekstraya giriyor

Geri