Neler Yeni

M4 Mac Mini için Harici SSD Önerisi. YARDIM!

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Yılmaz
Yeni çıkan Mac Mini M4 en basit modelinden alacağım, bu cihaz ile uyumlu mümkünse Thunderbolt 4 destekleyen Harici SSD önerisi verebilir misiniz? KC 3000 gibi yüksek hızlı bir SSD düşünüyorum ama bunun için nasıl bir harici SSD kutusu almak lazım. Donanımdan anlamıyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Arda doğan
Yeni çıkan Mac Mini M4 en basit modelinden alacağım, bu cihaz ile uyumlu mümkünse Thunderbolt 4 destekleyen Harici SSD önerisi verebilir misiniz? KC 3000 gibi yüksek hızlı bir SSD düşünüyorum ama bunun için nasıl bir harici SSD kutusu almak lazım. Donanımdan anlamıyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Verilerin önemli ise samsung 980 pro öneririm kaç gb ssd lazım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Arda doğan
1 TB lazım birde harici ssd olarak kullanacağım için https://www.amazon.com.tr/UGREEN-NV...f2e-4e01-87a7-a2933360b164&pd_rd_i=B09C8DPNZJ
Böyle bir şey sizce işimi görür mü? MacOs ile uyumlu yazıyor açıklamasında.
Ürün ssd dahil ürün değil haberin olsun usb 3.2 gen 2 arabirimi ile geliyor ama bence burada soğutma seviyesi düşük gibi yani dilediğin hızlara çıkamazsın ssd direk kutu ile ısınır pasiflerde bu genelde olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün ssd dahil ürün değil haberin olsun usb 3.2 gen 2 arabirimi ile geliyor ama bence burada soğutma seviyesi düşük gibi yani dilediğin hızlara çıkamazsın ssd direk kutu ile ısınır pasiflerde bu genelde olur
samsung 980 pro ile birlikte hangi ürünü almalıyım sizce? Thunderbolt 4 destekliyor mac mini ama ona göre bir şey göremedim internet üzerinde.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Arda doğan
1 TB lazım birde harici ssd olarak kullanacağım için https://www.amazon.com.tr/UGREEN-NV...f2e-4e01-87a7-a2933360b164&pd_rd_i=B09C8DPNZJ
Böyle bir şey sizce işimi görür mü? MacOs ile uyumlu yazıyor açıklamasında.
Sana tavsiyem ssd soğutucusu ve usb 3.2 gen 2x2 bir arabirime sahip bir aktarıcı al soğutucular genelde fanlı olarak amazon yd den geliyor biraz araştırma ile harici olarak ssd'ye soğutucuyu bağla ardından ssd kutusuna yerleştir usb 3.2 gen 2x2 olarak 20gb veri aktarımı sunuyor bu şekilde sorunsuzca ssd den istediğin tam verimi alarak işlerini hızlıca halledersin basitçe fanlı bir ssd soğutucusu alıcaksın 3.2 gen 2x2 bir transfer birimine sahip bir ssd kutusu alıcaksın ssd'yi yerleştiriceksin ve 5-12v artık sad soğutucusundaki fan kaç v ile çalışıyorsa ona uygun bir adaptör olucaksın soğutucunun fan kablosunu birleştirip o şekilde dilediğin performansta kullanıcaksın yada adaptöre dahi gerek kalmadan temiz bir şekilde usb nin güç bacaklarından gelen iki kabloyu yine fan ile birbirine bağlayıp temizce fanıda usb de besliyeceksin canavar gibi kullanacaksın temiz bir görüntü ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

samsung 980 pro ile birlikte hangi ürünü almalıyım sizce? Thunderbolt 4 destekliyor mac mini ama ona göre bir şey göremedim internet üzerinde.
İstediğini al usb 3.2 gen 2x2 20gb veri aktarımı destekliyor bu birimide kullanabilirsin önemli olan ssd'nin ısınmaması ısınırsa o hızları aslaha alamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom