M4 Macbook Air Alınır mı?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,876
39k ya pt.com.tr den almayı düşünüyorum. Daha öncesinde 155h lı acer swift go vardı aklımda ama fiyatı artınca biraz daha koyup m4 macbook air alırım diye düşündüm. Başka önerisi olan var mı? Bir de kaç günde gelir fikri olan var mı?

39k ya pt.com.tr den almayı düşünüyorum. Daha öncesinde 155h lı acer swift go vardı aklımda ama fiyatı artınca biraz daha koyup m4 macbook air alırım diye düşündüm. Başka önerisi olan var mı? Bir de kaç günde gelir fikri olan var mı?
Kanka her ne kadar alternatif bulunsada windows tarafında malesef daha apple kadar yüksek performans verip daha uzun pil ömrne sahip değiller ama sonraki nesilde yakalayacaklarını düşünüyorum. Yani şimdilik apple ın bir rakibi yok hafif uzun şarjlı, hızlı laptoplar sahasında. Fakat depolama arttırma ve ram arttırmaya gelince cehennem azabı çekersin o yüzden dikkatli ol ve yüksek kapasite ve ramli bir model al. Ayrıca herhangi bir kırılma bozulma vb durumda ayı gibi fiyat isteyeceklerdir ve bunlarıda tamir ettiremezsin haberin olsun.

Kanka her ne kadar alternatif bulunsada windows tarafında malesef daha apple kadar yüksek performans verip daha uzun pil ömrne sahip değiller ama sonraki nesilde yakalayacaklarını düşünüyorum. Yani şimdilik apple ın bir rakibi yok hafif uzun şarjlı, hızlı laptoplar sahasında. Fakat depolama arttırma ve ram arttırmaya gelince cehennem azabı çekersin o yüzden dikkatli ol ve yüksek kapasite ve ramli bir model al. Ayrıca herhangi bir kırılma bozulma vb durumda ayı gibi fiyat isteyeceklerdir ve bunlarıda tamir ettiremezsin haberin olsun.
16gb ram yeter diye düşünüyorum bir de harici ssd kullanıcağım
Kırılma bozulma sıkıntılı iş dikkatli kullanmak lazım başına bişi geliceğini düşünmüyorum hafif taşınabilir bir şeye ihtiyacım var
Victus 15 den buna geçiceğim victusa 2 senedir hiçbir şey olmadı

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Macbook copdur

16gb ram yeter diye düşünüyorum bir de harici ssd kullanıcağım
Kırılma bozulma sıkıntılı iş dikkatli kullanmak lazım başına bişi geliceğini düşünmüyorum hafif taşınabilir bir şeye ihtiyacım var
Victus 15 den buna geçiceğim victusa 2 senedir hiçbir şey olmadı
Büyük bir upgrade olacaktır, oyun oynamayı zaten gözden çıkartmış olmalısın. baya küçükte olacaktır. Allah kolaylık versin şimdiden, parasıyla rezil olanı çok gördüm apple da umarım sende olmazsın. Şarjı çok gidecek aşırı rahat olacaksın onuna, ama girişler az olacak, çoğu uygulamayı indiremeyeceksin alternatifleride paralı olacak, apple telefonun yoksa resmen özelliklerinin yarısını kullanamayacaksın. Gibi gibi işte.

Hocam cihazı aktif olarak kullanıyorum. Victus kullandığından dolayı Macbook'un oyun performansının üzeceğini çok iyi biliyorsundur. Oyun dışı herhangi bir işleminde üzmez. Aklına takılan bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam cihazı aktif olarak kullanıyorum. Victus kullandığından dolayı Macbook'un oyun performansının üzeceğini çok iyi biliyorsundur. Oyun dışı herhangi bir işleminde üzmez. Aklına takılan bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun.
Oyun performansı umrumda değil çoğu oyunu bırakıcam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka benden büyük apple düşmanı bulamazsın da direk yazmak saçma olmuş, istisna kullanıcılar için gerçekten iyi olabiliyor.
Yazılım müh okuyorum abi ultrabook istiyorum sağa sola rahat götürebileceğim bir cihaz

Alışabilir miyim o korkutuyor çünkü 15 16 yıldır windows kullanıyorum (4 5 yaşımdan beri)

Oyun oynama amacın yoksa aynı bütçede pek alternatifi yok bence.

x86 laptoplara göre artılarından biri şarjda veya bataryada farketmeksizin %100 performansla çalışır. Batarya performansından bahsetmeye gerek yok.

Alışabilir miyim o korkutuyor çünkü 15 16 yıldır windows kullanıyorum (4 5 yaşımdan beri)
Hocam ben de 1,5 ay öncesine hiç Mac kullanmamıştım. İmzamda da yazan Asus TUF laptopumu ve onun koskoca şarj aletini hem işim hem üniversite gereği 2 yıla yakın sırtımda taşıdım. Macbook'a geçtiğimde ben diğerini nasıl taşıyormuşum dedirtti. Hayatım hızlandı desem yeridir. Alışma konusuna da gelirsek klavye düzenine, MacOS'a alışmak 2-3 günümü almadı. Kombinasyonların hepsi çok benziyor. Command tuşunu CTRL olarak düşünebilirsin. Zaten kullandıkça elin alışıyor.

Geri