Neler Yeni

"Maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz" Hatasının Kaynağı Nedir?

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Pc ye age of history 2 indirmeye çalıştım crackli ve drive dan indirdim ancak sonunda .torrent yazısı vardı aç dedim "maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz"dedi böle sorun hiç yaşamadım Windows defender dan dolayı mı (hak yemeyin crack indirmeyin flan duyar kasmayın 15tl lık oyun)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Cracki linçlemek toxiclik olmuş , konuşmayıda bilmiyorum

Sana tek bir şey diyorum ben başkaları için ben değilim , ben ben olduğum benim
Başkalarının benim hakkımda düşündüğü olumsuz şeyler beni ilgilendirmez.
Bana istediğiniz hakareti edebilirsiniz istediğini et ben takmadıktan sonra boşuna kendizi yoruyorsunuz. Tamam ben Iq süzüm toxicim dinciyim konuşmayı dahi bilmeyen bir cahilim
Adamsın

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sen kimsin ki yardım isteyen kişiye linç atıyorsun?
Kim veriyor sana bu yetkiyi?
Forumun hangi kuralında crack için yardım isteyen birisine LİNÇ de bulunabilirsiniz yazıyor????
Bana istediğiniz hakareti edebilirsiniz istediğini et ben takmadıktan sonra boşuna kendizi yoruyorsunuz. Tamam ben Iq süzüm toxicim dinciyim konuşmayı dahi bilmeyen bir cahilim
Pek yanlış değil.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Pc ye age of history 2 indirmeye çalıştım crackli ve drive dan indirdim ancak sonunda .torrent yazısı vardı aç dedim "maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz"dedi böle sorun hiç yaşamadım Windows defender dan dolayı mı (hak yemeyin crack indirmeyin flan duyar kasmayın 15tl lık oyun)
torrent şeklinde indirme. Direkt RAR veya zip şeklinde indir indireceksen. Torrent hem boyut olarak yüksek hem indirdiğinde dosya sorunlu olma ihtimal var.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Sana tek bir şey diyorum ben başkaları için ben değilim , ben ben olduğum benim
Başkalarının benim hakkımda düşündüğü olumsuz şeyler beni ilgilendirmez.
Ya 14 15 yaşında çocuksun kardeşim benim. Sen kimsinde biz seni takıcaz ve ya bizi takmasan kimin umrunda olucak? Birazcık bilinçlenin diye uğraşıyoruz ama nafile. Felsefe yapmayıda beceremiyorsun zaten konuşma çok fazla.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ya 14 15 yaşında çocuksun kardeşim benim. Sen kimsinde biz seni takıcaz ve ya bizi takmasan kimin umrunda olucak? Birazcık bilinçlenin diye uğraşıyoruz ama nafile. Felsefe yapmayıda beceremiyorsun zaten konuşma çok fazla.
14 yaşındayım evet ayıp mı çocuk ergen olmak takmak büyüğe özel bir şey değildir.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Akıl yaşta değil baştadır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç duydun mu

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ver bana ilgi diyor alttan :)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
14 yaşındayım evet ayıp mı çocuk ergen olmak takmak büyüğe özel bir şey değildir.
Eee? 14 yaşındaysan yaşını bil karşında çocuk yok. Burda benim en az 20 tane 15 16 yaşında yada senle yaşıt arkadaşım var. Yaş benim için önemli değil hatta zerre umrumda değil yeter ki haddini bil yeterli bana.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Eee? 14 yaşındaysan yaşını bil karşında çocuk yok. Burda benim en az 20 tane 15 16 yaşında yada senle yaşıt arkadaşım var. Yaş benim için önemli değil hatta zerre umrumda değil yeter ki haddini bil yeterli bana.
Ama yazdığın şeyle şimdiki dediklerin uyuşmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Utorrent yüklemen gerek utorrenti açacak ve kurulumu yapacak.
Madem 15tl oyun büyütmeye gerek yok o zaman al? Kul hakkı yemekten iyidir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Haddimi aşacak ne yaptım sizce hocam ben size zerre hakaret etmedim ama sizin bana cahil,toxic,bilgisiz,konuşmayı bilmeyen, şeyler demeniz ?

Bana edilen hakaretleri takmamak haddini aşmak mı oluyor ? Saygısızlık mı oluyor ?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord