Neler Yeni

"Maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz" Hatasının Kaynağı Nedir?

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Pc ye age of history 2 indirmeye çalıştım crackli ve drive dan indirdim ancak sonunda .torrent yazısı vardı aç dedim "maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz"dedi böle sorun hiç yaşamadım Windows defender dan dolayı mı (hak yemeyin crack indirmeyin flan duyar kasmayın 15tl lık oyun)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Haklısın zaten. Bu durumu savunmuyorum. Sen para veriyorsundur o vermiyordur. Sonuçta ikiniz de eğleniyorsunuz o oyundan. Önemli olan bu. İş sini
lenme, hakaret boyutuna geliyorsa bir tarafta sorun var demektir. Senin para verip onun vermemesini aklına getirirken, senin durumunun olup onun olmadığını düşünmüyorsun. Asıl mevzu bu. Mesela benim imzamda bulunan laptopa 8,4k para verdim ve elimde para kalmadığı için önce elimde halihazırda bulunan oyunları oynadım şuanda crack olarak indirip oynuyorum. Param var ama daha önemli olan konulara harcamam gerekli. Önemli olan ikimizin de eğlenmesi. Önemli olan maddi durumu düşünmektir.

Estağfurullah. Kalbini kırdıysam ben özür dilerim. :)
Sizlik bir şey yok hocam sizde haklısınız. Ama mesala ben sistemi dizince oyunlara bütçe kalmıyor malesef babamın yanında 2-3hafta lgs den sonra çalışıp edindiğim harçlıkla oyun alışverişini yapıcam ozamana kadar da ztn ders çalışıyorum fazla oyun oynamam ve ücretsiz oyunlar ve epic gamesten aldığım oyunlar ile idare ederim :) yinede crack indirmem, crack riskli biraz virüs bulaşma ihtimali var

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ama hocam gerçekten zoruma gidiyor ben para veriyorum o niye benim para verdiğim şeyi para ile değilde ücretsiz bir şekilde oynuyor yani bu insana koyuyor.
Bu konudaki herkesten özür diliyorum :)
Bak işte bu sürekli 'ben yaptım o da yapsın, ben para verdim o da versin'' kafası sizi hiçbir yere götürmez. Sizin imkanınız varmış parasıyla almışsınız ne güzel, gerisi neden sizi ilgilendiriyor?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sizlik bir şey yok hocam sizde haklısınız. Ama mesala ben sistemi dizince oyunlara bütçe kalmıyor malesef babamın yanında 2-3hafta lgs den sonra çalışıp edindiğim harçlıkla oyun alışverişini yapıcam ozamana kadar da ztn ders çalışıyorum fazla oyun oynamam ve ücretsiz oyunlar ve epic gamesten aldığım oyunlar ile idare ederim :) yinede crack indirmem, crack riskli biraz virüs bulaşma ihtimali var
Evet riski var. Hiç bulaştı mı benim bilgisayarıma? Hayır ama dediğin gibi riski var. Elinde imkan varsa zaten crack a bulaşma derim. Umarım lgs sınavın iyi geçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak işte bu sürekli 'ben yaptım o da yapsın, ben para verdim o da versin'' kafası sizi hiçbir yere götürmez. Sizin imkanınız varmış parasıyla almışsınız ne güzel, gerisi neden sizi ilgilendiriyor?
Dur dur olay çözüldü konu kapandı.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben crack kullansadım , başkalarının para ile almasını isterdim yine , hocam siz paranız yok diyelim ve pc i çok istiyorsunuz tutupta o pc yi çalarmısınız ?

Umarım lgs sınavın iyi geçer.
Çok teşekkür ederim. Crack indirecek isen zaten iyi araştırman ve dikkatli olman gerek kuzenim pes 2020 cracklemişti 1 ay sonra patlak verdi performans ciddi anlamda düştü o an ağladı format attırdım düzeldi dedi odur budur crackin c sini kullanmıyor 😂

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ben crack kullansadım , başkalarının para ile almasını isterdim yine , hocam siz paranız yok diyelim ve pc i çok istiyorsunuz tutupta o pc yi çalarmısınız ?
Hadi çaldım diyelim bu konuda sizi ilgilendiren durum ne? Tabi mağaza sahibi filan değilseniz?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
@kadiks tabi ondan kaynaklımı bilmem ama ondan olduğunu düşündüm ve format attırdım :)

Tamam iyilik meleği bu söyleminden çok iyi anlıyoruz nasıl iyiliğimizi düşündüğünü?
Ben kimsenin kul hakkına girmesini , hukiki ve dini ceza almasını istemem. kendimin ve parası ve hakkı ile alanlarında hakkını ararım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ben kimsenin kul hakkına girmesini , hukiki ve dini ceza almasını istemem. kendimin ve parası ve hakkı ile alanlarında hakkını ararım.
Allah aşkına Winrar'a para verip de mi kullanıyorsun?!

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
7-zip varken hayır.

Hayatımda 3 defa crack yaptım ondada çocukluk yıllarımdı crack nedir bilmez sadece yt ye nasıl indirilir yazan bir çocuktum ve masumca kötü bir şey olduğunu bilmezdim

Gta sa gta vc ve bandicam dı onlarda

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
7-zip varken hayır.

Hayatımda 3 defa crack yaptım ondada çocukluk yıllarımdı crack nedir bilmez sadece yt ye nasıl indirilir yazan bir çocuktum ve masumca kötü bir şey olduğunu bilmezdim

Gta sa gta vc ve bandicam dı onlarda
Bence hala büyümemişsin. İnsanların ne yapıp yapmayacağı sizi ilgilendiren bir konu değil. Bu konuda onu yargılamak hiç değil!
İyiliğimizi düşündüğümüzü söylüyorsun, bir önceki söylemin ''ben para verdim onlar niye vermiyor'' tam bir iyilik meleği
Bu evren, dünya senin etrafında dönmüyor. Sen bir şeye para ödedin diye kimse para ödemek zorunda değil; PARA ÖDEMEDİ DİYE HERHANGİ BİR ZAN ALTINDA BIRAKILMAK, KÖTÜ HİSSETMEK ZORUNDA DA DEĞİL!

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri