Neler Yeni

"Maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz" Hatasının Kaynağı Nedir?

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Pc ye age of history 2 indirmeye çalıştım crackli ve drive dan indirdim ancak sonunda .torrent yazısı vardı aç dedim "maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz"dedi böle sorun hiç yaşamadım Windows defender dan dolayı mı (hak yemeyin crack indirmeyin flan duyar kasmayın 15tl lık oyun)

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Utorrent yüklemen gerek utorrenti açacak ve kurulumu yapacak.
Madem 15tl oyun büyütmeye gerek yok o zaman al? Kul hakkı yemekten iyidir.
sen linçlenmeden söyleyeyim. arkadaşın ailesi işsizlik maaşı alıyormuş ve yakında kartına para yükleyebileceği bir yer yokmuş bu yüzden satın almak yerine korsana yönelmişki bu çok doğal bir durum

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Haddimi aşacak ne yaptım sizce hocam ben size zerre hakaret etmedim ama sizin bana cahil,toxic,bilgisiz,konuşmayı bilmeyen, şeyler demeniz ?

Bana edilen hakaretleri takmamak haddini aşmak mı oluyor ? Saygısızlık mı oluyor ?
Crack yapanlara kul hakkı yiyorsunuz emek hırsızısınız diyip bana da cracki savunuyorsun demen gerçekten saygısızlık değil haklısın.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hocam 10 sayfa önce çözüldü konu :D
Hiç dikkat etmedim hocam. İçimdekileri satırlara döküp ana sayfaya döndüm direkt. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen linçlenmeden söyleyeyim. arkadaşın ailesi işsizlik maaşı alıyormuş ve yakında kartına para yükleyebileceği bir yer yokmuş bu yüzden satın almak yerine korsana yönelmişki bu çok doğal bir durum
Hocam bilmiyordum. :( keşke en başından söyleseydi.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Crack yapanlara kul hakkı yiyorsunuz emek hırsızısınız diyip bana da cracki savunuyorsun demen gerçekten saygısızlık değil haklısın.
Kul hakkı yiyorsun demek hakaret mi ?
Emek hırsızın demek hakaretmi
Hırsıza hırsız demek saygısızlık mı

Dolaylı olarak cracki yapan kişiyi savunmuş olmuyormusun şuan beni linçleyerek ?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Kul hakkı yiyorsun demek hakaret mi ?
Emek hırsızın demek hakaretmi
Hırsıza hırsız demek saygısızlık mı

Dolaylı olarak cracki yapan kişiyi savunmuş olmuyormusun şuan beni linçleyerek ?
Off hocam ne içiyon sen ya :D neyse valla yeter yatıcam sabah işime gidicem yarın tekrar devam ederiz tartışmaya. İyi geceler herkese

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Off hocam ne içiyon sen ya :D neyse valla yeter yatıcam sabah işime gidicem yarın tekrar devam ederiz tartışmaya. İyi geceler herkese
İyi geceler. Hayırlı işler.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Haddimi aşacak ne yaptım sizce hocam ben size zerre hakaret etmedim ama sizin bana cahil,toxic,bilgisiz,konuşmayı bilmeyen, şeyler demeniz ?

Bana edilen hakaretleri takmamak haddini aşmak mı oluyor ? Saygısızlık mı oluyor ?
Öncelikle doğru söylüyor size burda hakaret etmedik ama bazıları cidden hakaret ediyor ve konu çok değişti eğer kavga edecekseniz bence özelden edin ama tavsiye etmiyorum ve ben forumda crackli şeylerin paylaşıldığında yasak olduğunu biliyordum ama değilmiş ben bazı forumdaki kişiler tarafından yanlış bilgilendirilmişim her neyse bence uzatmayalım aramız bozulmasın

Herkese hayırlı akşamlar forumda herkesle aram iyi olsun istiyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Dostum haddinden fazla iyilik insanlara zarar verir.
Benim sana burada "toxiclik yapıyorsun, Yanlış yazıyorsun" gibi söylemlerim ileride bu tür davranışları yapmanı engelleyecek belki de. Eğer yapmasaydım kimse de kolay kolay yazmazdı sen böyle devam ederdin. Yanlış bir şey söylenmiyor sana merak etme. Sadece bilmiyorsun ve bu düzeltiliyor ise, sen buna rağmen o konuda ilerliyorsan burada sana "cahil" denilmesine alınma. Doğru gereksiz ve büyük bir itham ama bilmediğin bir şey düzeltiliyorsa teşekkür etmeyi bilmen gerek. Forumda crack e yardım etmek yasak değil. Crack paylaşmak yasak.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Öncelikle doğru söylüyor size burda hakaret etmedik ama bazıları cidden hakaret ediyor ve konu çok değişti eğer kavga edecekseniz bence özelden edin ama tavsiye etmiyorum ve ben forumda crackli şeylerin paylaşıldığında yasak olduğunu biliyordum ama değilmiş ben bazı forumdaki kişiler tarafından yanlış bilgilendirilmişim her neyse bence uzatmayalım aramız bozulmasın

Herkese hayırlı akşamlar forumda herkesle aram iyi olsun istiyorum
Dostum tekrar söylüyorum. Hakaret ediyor bazıları diyerek bana laf çarptığını sanıyorsun. Ben de sana hakaretlerimi bul göster diyorum ama yok. Olmayan bir şeyi var gibi göstermeyi bırak.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dostum haddinden fazla iyilik insanlara zarar verir.
Benim sana burada "toxiclik yapıyorsun, Yanlış yazıyorsun" gibi söylemlerim ileride bu tür davranışları yapmanı engelleyecek belki de. Eğer yapmasaydım kimse de kolay kolay yazmazdı sen böyle devam ederdin. Yanlış bir şey söylenmiyor sana merak etme. Sadece bilmiyorsun ve bu düzeltiliyor ise, sen buna rağmen o konuda ilerliyorsan burada sana "cahil" denilmesine alınma. Doğru gereksiz ve büyük bir itham ama bilmediğin bir şey düzeltiliyorsa teşekkür etmeyi bilmen gerek. Forumda crack e yardım etmek yasak değil. Crack paylaşmak yasak.
Ama hocam gerçekten zoruma gidiyor ben para veriyorum o niye benim para verdiğim şeyi para ile değilde ücretsiz bir şekilde oynuyor yani bu insana koyuyor.
Bu konudaki herkesten özür diliyorum :)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Dostum tekrar söylüyorum. Hakaret ediyor bazıları diyerek bana laf çarptığını sanıyorsun. Ben de sana hakaretlerimi bul göster diyorum ama yok. Olmayan bir şeyi var gibi göstermeyi bırak.
Her neyse bence uzatmayalım ben forumda canım sıkıldığı için vakit geçiriyorum ama kimseyle aram bozulsun istemiyorum umarım anlayış gösterirsin

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ama hocam gerçekten zoruma gidiyor ben para veriyorum o niye benim para verdiğim şeyi para ile değilde ücretsiz bir şekilde oynuyor yani bu insana koyuyor.
Haklısın zaten. Bu durumu savunmuyorum. Sen para veriyorsundur o vermiyordur. Sonuçta ikiniz de eğleniyorsunuz o oyundan. Önemli olan bu. İş sini
lenme, hakaret boyutuna geliyorsa bir tarafta sorun var demektir. Senin para verip onun vermemesini aklına getirirken, senin durumunun olup onun olmadığını düşünmüyorsun. Asıl mevzu bu. Mesela benim imzamda bulunan laptopa 8,4k para verdim ve elimde para kalmadığı için önce elimde halihazırda bulunan oyunları oynadım şuanda crack olarak indirip oynuyorum. Param var ama daha önemli olan konulara harcamam gerekli. Önemli olan ikimizin de eğlenmesi. Önemli olan maddi durumu düşünmektir.
Bu konudaki herkesten özür diliyorum :)
Estağfurullah. Kalbini kırdıysam ben özür dilerim. :)

Top Bottom