en güveniliri eldel almakbeyler gideceğim maçın biletleri tükendi. bazı siteler var devir vs vs. hangileri güvenilir ya da başka çözüm önerisi olan var mı?
hocam o sitelerin hiçbirine güvenmeyin sakınbeyler gideceğim maçın biletleri tükendi. bazı siteler var devir vs vs. hangileri güvenilir ya da başka çözüm önerisi olan var mı?
o zaman kaldı bizim göztepe maçı ag. neyse icardim de yok zaten avutalım böyle kendimizihocam o sitelerin hiçbirine güvenmeyin sakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok kez yaşadığım durumdur oradan biletlerini alıp stadın orada maça giremeyenler.Bir keresinde bir turistin başına gelmişti.Benim biletime karşılık 3000$ demişti ancak ben kabul etmemiştim
takımların instagram fan sayfaların altında satanlar olabilirbeyler gideceğim maçın biletleri tükendi. bazı siteler var devir vs vs. hangileri güvenilir ya da başka çözüm önerisi olan var mı?
hocam ama bir yöntem varo zaman kaldı bizim göztepe maçı ag. neyse icardim de yok zaten avutalım böyle kendimizi
kanka çok var da güvenemedim bilmiyorum ne yapacağımtakımların instagram fan sayfaların altında satanlar olabilir
nedirhocam ama bir yöntem var
bursadayım arabam da yok bunu eledim kafadanpasso uygulamasından maça iki üç saat kala belki de daha erken maç günü içinde geri iade ediyorlar oradan alabilirsiniz
aga bizimkiler salmaz **. ama denicem hemen. ios için var mıdır alternatifi