Reves9
80+
Merhabalar, şu anda elimde hali hazırda MacBook Air M1 var. Bunu satıp, üstüne biraz daha koyup daha güncel bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Şu anda üniversite sınavı hazırlığındayım, iki sistemde benim için gayet yeterli olacaktır fakat sonrası için özellikle üniversitede hangisi daha iyi olur ona karar veremedim. Mac sisteme daha yatkınım çünkü şu anda da macOS kullanıyorum ve bu akıcılığı herhangi bir Windows sistemde yakalamam mümkün değil gibi. Bu bilgisayar 8/256 GB ona rağmen böyle düşünüyorum, Mac sisteme geçersem, M4 24/512GB sisteme geçeceğim, aradaki fark muhtemelen inanılmaz olacak.
Öte yandan Apple tarafında her şey dahil kurduğum bir ekosistem var, bundan da faydalanmak istiyorum.
Makine mühendisliği bölümü düşünüyorum, bu bölüm dahilinde Mac cihazlar işlerimi görebilir mi tam olarak bilmiyorum, bilgisi olan hocalarımdan bu konuda faydalanmak isterim.
Bu arada Mac cihazlarda uygulamaların paralı olması hiç sorun değil, bütçe konusunda sıkıntım yok. Bu konudan dolayı Mac cihazları önermeyenler gördüm, dediğim gibi bu benim için önemli değil.
Öte yandan Apple tarafında her şey dahil kurduğum bir ekosistem var, bundan da faydalanmak istiyorum.
Makine mühendisliği bölümü düşünüyorum, bu bölüm dahilinde Mac cihazlar işlerimi görebilir mi tam olarak bilmiyorum, bilgisi olan hocalarımdan bu konuda faydalanmak isterim.
Bu arada Mac cihazlarda uygulamaların paralı olması hiç sorun değil, bütçe konusunda sıkıntım yok. Bu konudan dolayı Mac cihazları önermeyenler gördüm, dediğim gibi bu benim için önemli değil.