🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Alanya kazanırsa fenerbahçe şampiyonluğa yakındır
Yabancı Var Güzel İlerliyor Keşke Tüm Hakemler Yabancı Olsa .Kendini atmasaydı ne olacaktı? Bize olsa ben penaltı isterim şahsen renge göre yorum yapmaya gerek yok.
Kazanabilir Bu Arada Fatih Tekke Satmazsa !Alanya kazanırsa fenerbahçe şampiyonluğa yakındır
Dostum 1-2 saniyeden bahsediyoruz. 3-5 saniye önce kendini atmış gibi davranmasak.Kendisini atmasa penaltı olacaktı. Kardeş sen şaka mısın.
Yanlış Karar Mı Hocambu yabancı hakem işi iyi oldu ohhh
çifte kırmızı + penaltı cokeri
Hain fetöcü fatih satar fener kazanmasın diyeYabancı Var Güzel İlerliyor Keşke Tüm Hakemler Yabancı Olsa .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kazanabilir Bu Arada Fatih Tekke Satmazsa !
Trabzon Nasıl Galatanın Altına Yattıysa Oyuncularıda Yatar Merak Etmefatih satar
Son pozisyon hariç tüm kararlar doğruydu. Son pozisyona penaltıya yakınım.
Dostum doğma büyüme fenerbahçeliyim. Bize yapılanları da yazarım da sabaha bitmez o liste. Son dakikada aynı pozisyon aynı skorla bize verilmese ne dersin?Gözlük Takarak İzlemeni Tavsiye Ederim .
Bariz Atıyor Hocam Ama Net Görünüyor .Dostum doğma büyüme fenerbahçeliyim. Bize yapılanları da yazarım da sabaha bitmez o liste. Son dakikada aynı pozisyon aynı skorla bize verilmese ne dersin?
Ben Avrupa liglerini seyrediyorum. Hakem değilim sencesi bencesi yok kendini bilerek attiysa sarı kart. Atmadiysa ve takildiysa penaltı. Saniye değil salise bile onemli ayrıca. Fenerbahçeli olarak bunları söylemen güzel bence. Bazen taraftar gözüyle bakıyoruz. Ama penaltı değil. Tersi olsa penaltı verirdi ama vardan donermiydi bilememDostum 1-2 saniyeden bahsediyoruz. 3-5 saniye önce kendini atmış gibi davranmasak.