Al, belki yorum yazarken kullanmayı falan denersin.
Okuma yazma beynin paryetal lobunda hocam. Sarı ile gördüğün kısım. Sana lazım hak veriyorum.Al, belki yorum yazarken kullanmayı falan denersin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Okuma yazma beynin paryetal lobunda hocam. Sarı ile gördüğün kısım. Sana lazım hak veriyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sende de sarı hariç diğer yerler yok. Git MR, EEG falan çektir dostum. Sende ben şizofreniden falan da şüpheleniyorum. Maçın Fener'e nasıl "Kazandırıldığını" sorunca hemen oynaşmaya başladığına göre, ciddi şeyler var sende.Okuma yazma beynin paryetal lobunda hocam. Sarı ile gördüğün kısım. Sana lazım hak veriyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sende de sarı hariç diğer yerler yok. Git MR, EEG falan çektir dostum. Sende ben şizofreniden falan da şüpheleniyorum. Maçın Fener'e nasıl "Kazandırıldığını" sorunca hemen oynaşmaya başladığına göre, ciddi şeyler var sende.
Evirip çevirme, hadi ne demek istediğini açıkla. Kendin çalıp kendin oynuyorsun MAX GS'li zekası.Alıntıyı görüntüle
Hala okuyamıyor...
Profilimi de göremiyor...Evirip çevirme, hadi ne demek istediğini açıkla. Kendin çalıp kendin oynuyorsun MAX GS'li zekası.
Bunu Konuşmak İçin Çok Erken Bence Yarın her şey Netleşir Görürüz Hep Beraber .Profilimi de göremiyor...
Fenerbahçe'ye bu maçta puan kaybettirmezlerdi.
Galatasaray'a da puan kaybettirmezler. Bu fikstürde gsnin 1 beraberliği var ama o yarın mı bilmiyorum. Kesin tüm maçları kazanacak (1 beraberlik harici) fb maçına kadar.Bunu Konuşmak İçin Çok Erken Bence Yarın her şey Netleşir Görürüz Hep Beraber .
Ofsaytımsı ile şampiyon yaptırılan takımın taraftarı mı diyor bunu? Bize şikeci denmesinin sebebi sizin yıllarca yaladığınız Fetö Terör örgütü. Hatta Teknik Direktörünüz Maklubeci Okan da çok sever. Örgüt elebaşıyla yan yana videosu var. Kulüp efsanelerinizi saymıyorum bile. Ayrıca biz her yerden kendimizi akladık ama siz halen daha tescilli şikecisiniz.şikecilerrrrrrrrrr
kendi yaptıklarınızı bana anlatma burda sizin teknik direktörünüzo lmasın oOfsaytımsı ile şampiyon yaptırılan takımın taraftarı mı diyor bunu? Bize şikeci denmesinin sebebi sizin yıllarca yaladığınız Fetö Terör örgütü. Hatta Teknik Direktörünüz Maklubeci Okan da çok sever. Örgüt elebaşıyla yan yana videosu var. Kulüp efsanelerinizi saymıyorum bile. Ayrıca biz her yerden kendimizi akladık ama siz halen daha tescilli şikecisiniz.