Neler Yeni

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

POZİSYON NEY

• PENALTI

Oylar: 11 27.5%
  • DEĞİL

Oylar: 29 72.5%

• Oy kullanan toplam üye
    40

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Al, belki yorum yazarken kullanmayı falan denersin.
1713123956813.png

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Okuma yazma beynin paryetal lobunda hocam. Sarı ile gördüğün kısım. Sana lazım hak veriyorum.
Alıntıyı görüntüle
Sende de sarı hariç diğer yerler yok. Git MR, EEG falan çektir dostum. Sende ben şizofreniden falan da şüpheleniyorum. Maçın Fener'e nasıl "Kazandırıldığını" sorunca hemen oynaşmaya başladığına göre, ciddi şeyler var sende.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sende de sarı hariç diğer yerler yok. Git MR, EEG falan çektir dostum. Sende ben şizofreniden falan da şüpheleniyorum. Maçın Fener'e nasıl "Kazandırıldığını" sorunca hemen oynaşmaya başladığına göre, ciddi şeyler var sende.
1713124114678.png

Hala okuyamıyor...

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
şikecilerrrrrrrrrr
Ofsaytımsı ile şampiyon yaptırılan takımın taraftarı mı diyor bunu? Bize şikeci denmesinin sebebi sizin yıllarca yaladığınız Fetö Terör örgütü. Hatta Teknik Direktörünüz Maklubeci Okan da çok sever. Örgüt elebaşıyla yan yana videosu var. Kulüp efsanelerinizi saymıyorum bile. Ayrıca biz her yerden kendimizi akladık ama siz halen daha tescilli şikecisiniz.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Ofsaytımsı ile şampiyon yaptırılan takımın taraftarı mı diyor bunu? Bize şikeci denmesinin sebebi sizin yıllarca yaladığınız Fetö Terör örgütü. Hatta Teknik Direktörünüz Maklubeci Okan da çok sever. Örgüt elebaşıyla yan yana videosu var. Kulüp efsanelerinizi saymıyorum bile. Ayrıca biz her yerden kendimizi akladık ama siz halen daha tescilli şikecisiniz.
:mad::mad: kendi yaptıklarınızı bana anlatma burda sizin teknik direktörünüzo lmasın o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,426
Üyeler
163,314
Son üye
Aron Feller
Top Bottom