Neler Yeni

Maç Sonucu | FKG 1-2 FB

POZİSYON NEY

• PENALTI

Oylar: 11 27.5%
  • DEĞİL

Oylar: 29 72.5%

• Oy kullanan toplam üye
    40

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ahmet Hakan
Ben Avrupa liglerini seyrediyorum. Hakem değilim sencesi bencesi yok kendini bilerek attiysa sarı kart. Atmadiysa ve takildiysa penaltı. Saniye değil salise bile onemli ayrıca. Fenerbahçeli olarak bunları söylemen güzel bence. Bazen taraftar gözüyle bakıyoruz. Ama penaltı değil. Tersi olsa penaltı verirdi ama vardan donermiydi bilemem
Geçen haftaki pozisyona gelen yorum. Destekliyorum da. Ben hala bu düşüncedeyim. Sana da saygı duyarım.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İlk Penaltı Doğru , Penaltı İptali Doğru , Sondaki Pozisyon Penaltı Değil .

Kırmızı Kartlarada Hata Yok .
Bu maç gerçekten çok iyi yönetildi, keşke bütün maçlar böyle olsa. Tabi yabancı hakemlerin gelmesi bazı kediciklerin zoruna gitmeye başladı ama olsun 😀

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Penaltı doğru ama yine bir şekilde fenere kazandırırlardı bu maçı. Fenerin maçlarda hep rakip ilk yarıyı önde bitiriyor. (%75)

Deepnise

80+
Türk getirsen şikayet, yabancı getirsen şikayet. Ne istiyorsunuz la :D Afrikalı bayan deneyelim isterseniz ?

Emsal

80+ Silver
1713122160610.png

İsmail Kartal samimiyetini ben de görüyorum nadiren egosu karışsa da bence futbolcular başka bir teknik direktör için bu kadar çaba sarf etmezlerdi onlarda seviyor hocayı

1713122324771.png

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
son dakikada ki sizce penaltımıydı? kendini attı bazı geseli arkadaşlar ağlıyor twitterda falan penaltı diye objektif olun
tartışılacak pozisyon değil penaltı yok

Reindi

80+ Silver
her maç konu açıp milletin birbirine saldırması izlemek acayip keyifli tavsiye ederim arkadaşlar xD

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
Penaltı diyen gitsin acilen bir doktora görünsün. Mert Müldür adama temas bile etmiyor, adam 1 metre öteden kendini yere atıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu yabancı hakem işi iyi oldu ohhh
çifte kırmızı + penaltı cokeri
Kardeş siz holigan ve hastasınız. Penaltı ve kırmızının neresi yanlış yaz bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Penaltı doğru ama yine bir şekilde fenere kazandırırlardı bu maçı. Fenerin maçlarda hep rakip ilk yarıyı önde bitiriyor. (%75)
Kazandırıldı mı? Hakkaten yazık o kafanıza.

Top Bottom