Macbook a visual studio nasıl kurulur?

AutoCAD vs kurulamaz mı yani? Desene satıp Windowsa geçmek gerekiyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lisans vs istiyor mu
Öğrenciysen zaten Autocad i ücretsiz kullanabiliyorsun. Kendi sitesinden indirip sorunsuz kullanırsın

Baya paragöz ne bileyim apple music vs herşeye para istiyor
Herkes halinden memnun gibi. Kazıklanmayı seven çok. Fanboy olan enayi çok ne de olsa. Birkaç ufak değişiklik ile isim değişikliği yapıyor yine satıyor. Apple 1, Adobe 2'dir. Asla ve asla sevmem.

Soru başlıkta. İkinci olarak macbook için crackli uygulamaları indirebileceğim site var mı?
Visual studio kendi sitesinden iniyor zaten. Crossover deneyebilirsin. Destek konusunda suç apple da değil. Firmalar Apple a destek vermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes halinden memnun gibi. Kazıklanmayı seven çok. Fanboy olan enayi çok ne de olsa. Birkaç ufak değişiklik ile isim değişikliği yapıyor yine satıyor. Apple 1, Adobe 2'dir. Asla ve asla sevmem.
Bunda abarttın knk. Apple her bilgisayarda özellikle performans olarak ciddi artış yapıyor.

Bunda abarttın knk. Apple her bilgisayarda özellikle performans olarak ciddi artış yapıyor.
Burda bilgisayardan bahsetmemiştim. İPhone 13 ile 14'ün birkaç ufak şey dışında aynı olmasından bahsettim.

Burda bilgisayardan bahsetmemiştim. İPhone 13 ile 14'ün birkaç ufak şey dışında aynı olmasından bahsettim.
Telefon apayrı konu. Ben konu bilgisayar olduğu için ondan bahsettin sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,485
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri