AutoCAD vs kurulamaz mı yani? Desene satıp Windowsa geçmek gerekiyor diyemacbook için crack yok, visual studio için safariden sitesinden indirebiliyorsunuz. Xcode'u diyorsanız appstore 'da var
Hocam mac alan autocad de alsın. Mac zaten kötü bir seçenek. Ben hem windows hem mac kullanıyorum. Mac'in tek artısı fan sesi yok ve şarjı iyi gidiyor + hoparlör ve ekranı güzel. Onun dışında çöpAutoCAD vs kurulamaz mı yani? Desene satıp Windowsa geçmek gerekiyor diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lisans vs istiyor mu
daha ne kaldı kiHocam mac alan autocad de alsın. Mac zaten kötü bir seçenek. Ben hem windows hem mac kullanıyorum. Mac'in tek artısı fan sesi yok ve şarjı iyi gidiyor + hoparlör ve ekranı güzel. Onun dışında çöp
Hocam ben almadım. Alsam mac almazdım. Hediye diyebilirim. Bootcample Windows kurup crack indirebilir miyim?Hocam mac alan autocad de alsın. Mac zaten kötü bir seçenek. Ben hem windows hem mac kullanıyorum. Mac'in tek artısı fan sesi yok ve şarjı iyi gidiyor + hoparlör ve ekranı güzel. Onun dışında çöp
m1 veya m2 işlemcilerde win kullanılamıyor. Microsoft halen daha doğru düzgün arm tarafına geçemedi. Parallels gibi sanal makine kurulabilir belki.Hocam ben almadım. Alsam mac almazdım. Hediye diyebilirim. Bootcample Windows kurup crack indirebilir miyim?
Aynen yanlış bakmışım ona. Buradan kurunca lisans tarzı şeyler sorun oluyor mu ? Aşina değilim pek.vsc'yi al burdan indir.
run cod diye bir şey bilmiyorum. Yanlış yazmış olabilir misiniz?![]()
Download Visual Studio Code - Mac, Linux, Windows
Visual Studio Code is free and available on your favorite platform - Linux, macOS, and Windows. Download Visual Studio Code to experience a redefined code editor, optimized for building and debugging modern web and cloud applications.code.visualstudio.com
m1 veya m2 işlemcilerde win kullanılamıyor. Microsoft halen daha doğru düzgün arm tarafına geçemedi. Parallels gibi sanal makine kurulabilir belki.
Crossover ile Windows uygulamaları mac e kuruluyormuş galibavsc'yi al burdan indir.
run cod diye bir şey bilmiyorum. Yanlış yazmış olabilir misiniz?![]()
Download Visual Studio Code - Mac, Linux, Windows
Visual Studio Code is free and available on your favorite platform - Linux, macOS, and Windows. Download Visual Studio Code to experience a redefined code editor, optimized for building and debugging modern web and cloud applications.code.visualstudio.com
m1 veya m2 işlemcilerde win kullanılamıyor. Microsoft halen daha doğru düzgün arm tarafına geçemedi. Parallels gibi sanal makine kurulabilir belki.
vsc'yi diyorsan beleş.Aynen yanlış bakmışım ona. Buradan kurunca lisans tarzı şeyler sorun oluyor mu ? Aşina değilim pek.
Bilmiyorum onu. Ben mac cihazları hiç sevmem. macos/ios uygulama geliştireceğim zaman hackintosh kurarım anca.Crossover ile Windows uygulamaları mac e kuruluyormuş galiba
Bence mac in bu kadar az şeyi desteklemesi saçma bir geliştirici olsam milyarlaca kullanıcısı olan Windowsa içerik üretirimvsc'yi diyorsan beleş.
Bilmiyorum onu. Ben mac cihazları hiç sevmem. macos/ios uygulama geliştireceğim zaman hackintosh kurarım anca.
Paragöz firmanın teki. Hiç sevmem. Mecbur ios uygulama geliştirmek için macos şart oluyor. Bu kadar bencil olmasına rağmen hala bu kadar fazla satış yapması hepten sinir bozucu. Android'i bu yüzden seviyorum.Bence mac in bu kadar az şeyi desteklemesi saçma bir geliştirici olsam milyarlaca kullanıcısı olan Windowsa içerik üretirim
Baya paragöz ne bileyim apple music vs herşeye para istiyorParagöz firmanın teki. Hiç sevmem. Mecbur ios uygulama geliştirmek için macos şart oluyor. Bu kadar bencil olmasına rağmen hala bu kadar fazla satış yapması hepten sinir bozucu. Android'i bu yüzden seviyorum.
saydıklarımın hepsi dış özellikler, kullanışlı demedimdaha ne kaldı ki![]()