Macbook Air M2 vs Macbook Air M1

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Bütçe
30000
Macbook M2 8GB RAM 256GB SSD

Macbook M1 16GB RAM 256GB SSD

Bütçe : 30000₺

Arkadaşlar dışarıda çalıştığımdan dolayı boş zamanlarımı değerlendirmek, dışarıda işlerimi halletmek, hem üniversite de hem photoshop tasarımları, kısa video editleri gibi işlemlerde de kullanabileceğim taşınabilir laptop arıyorum.
Bunlar dışında İpad Pro 4. nesil alsam işimi görür mü? Uygun klavye ile aynı fiyata alabiliyorum.

Arkadaşlar dışarıda çalıştığımdan dolayı boş zamanlarımı değerlendirmek, dışarıda işlerimi halletmek, hem üniversite de hem photoshop tasarımları, kısa video editleri gibi işlemlerde de kullanabileceğim taşınabilir laptop arıyorum.
Bunlar dışında İpad Pro 4. nesil alsam işimi görür mü? Uygun klavye ile aynı fiyata alabiliyorum.

Ne öğrencisisiniz ?

16gb m2 air alabiliyorsan işini fazlasıyla görecektir, olmuyorsa 16gb ram 512gb ssd m1 modeline de yönelebilirsin.

Apple pencil kullanmayı seviyorsan iPad Pro iyi olur.

Yok ben klavye mouse bilgisayar deneyimi istiyorum dersen Macbook al. Ben şahsen M2 öneririm anladığım kadarıyla ağır işler yapmayacaksın, M2 olanın ekran, ses, kamera kaliteleri daha iyi yani daha iyi bir deneyim yaşatır.

m2 ve m1 arasında inanılmaz performans farkı yok. kasa daha yeni sadece. 16 gb ram olması daha önemli olabilir. o da ihtiyacın varsa.

16 gb ram almayacaksan hiç alma hocam, şuan laptobumda 16 gb ram var photoshop ile çok rahat 13 14 gb ram yediği oluyor pc nin

evde macbook pro m1 var o da aynı şekilde.

her türlü 8 gb çok yetersiz kalıyor

İki modelin arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama m2li model birkaç yıl önceki intel işlemcili mac pro'yu hafifçe ısınarak yenmişti. :D
Alabiliyorsan m2li olanı al. Ama 4k video biraz zor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri