leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kullanım amacım çoğunlukla günlük işler olacak, video düzenleme vs. Biraz da oyun. Ama gerçekten biraz. Özellikle hayat düzenimi yazın yazlıkta oturup laptoptan oyun oynayarak geçirmektense çalışacağım. Bu yüzden oyunla pek işim olmayacak. Zaten evde masaüstü var. Ama ne bileyim LoL vs. oynarım belki.
Özellikle ekranından dolayı mac beni çok içine çekiyor ama son çıkan Matebook D16 da hoşuma gidiyor. Yıllardır kullandığım Windows'tan Mac'e geçmek biraz farklı olur mu bilmiyorum ama özellikle mac tarafını daha çok istiyorum. Hem yeni bir şeyler deneyeyim hem de devamlılığı olsun diye.
İkinci seçeneğim ise Matebook D16.
Macbook ile neredeyse aynı parada, i7-12700H 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" olanı.
Ekranın büyük olması umrumda değil, aksine küçük ve güzel olmasını istiyorum çünkü taşınabilir olması benim için daha önemli.
İşlemci tarafında daha iyi olabilir mi bilmiyorum ama depolama ve RAM konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Yani çok kararsızım dediğim gibi. Help :/
Özellikle ekranından dolayı mac beni çok içine çekiyor ama son çıkan Matebook D16 da hoşuma gidiyor. Yıllardır kullandığım Windows'tan Mac'e geçmek biraz farklı olur mu bilmiyorum ama özellikle mac tarafını daha çok istiyorum. Hem yeni bir şeyler deneyeyim hem de devamlılığı olsun diye.
İkinci seçeneğim ise Matebook D16.
Macbook ile neredeyse aynı parada, i7-12700H 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" olanı.
Ekranın büyük olması umrumda değil, aksine küçük ve güzel olmasını istiyorum çünkü taşınabilir olması benim için daha önemli.
İşlemci tarafında daha iyi olabilir mi bilmiyorum ama depolama ve RAM konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Yani çok kararsızım dediğim gibi. Help :/