🔥İndirim Macbook Air M4 512 GB 52199₺

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,043
  • Beğen
Reaksiyonlar: Remi

Neden dalga geçeyim? PT bile fiyat artırdı. Bu cihazın bu fiyatlara alınabileceği belki son indirimler. Laptop piyasası çok yükseldi son zamanlarda
Bu ahmttunc un daha bir konuya düzgün bişey yazdığını görmedim . bu arkadaş böyle takma sen anca lafta icraata gelince icraat yok aynı cihazı daha ucuza gitsin bulsun sonra sana laf etsin .

Neden dalga geçeyim? PT bile fiyat artırdı. Bu cihazın bu fiyatlara alınabileceği belki son indirimler. Laptop piyasası çok yükseldi son zamanlarda
Bu ahmttunc un daha bir konuya düzgün bişey yazdığını görmedim . bu arkadaş böyle takma sen anca lafta icraata gelince icraat yok aynı cihazı daha ucuza gitsin bulsun sonra sana laf etsin .

Aynen 10k farka 256gb ssd

2 Ay önce 50K'ya almıştım PT'den Öğrenci olarak, hala 50K civarına alınabilmesi güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-2 GPU, +Harici SSD masrafı, +Kablo masrafı, +Kablo karmaşası, +Yanında kablo ve harici SSD taşıma zorunluluğu

Neden olaylara böyle bakıyorsun, konu sahibinin attığı ürün 512 GB, 10 GPU, senin attığın 256 GB, 8 GPU, daha düşük özelliklerdeki bir ürünün daha ucuz olması zaten olması gereken, 256 GB alanların tercihi bu, 512 GB alanların tercihi de bu, yaptığın kıyaslama aşırı saçma

Dostum 512 olanı bu fiyat. Bulabiliyorsan bul daha ucuzunu al. 256 alıp 1-2 sene sonra ne yapacaksın acaba?
2 Ay önce 50K'ya almıştım PT'den Öğrenci olarak, hala 50K civarına alınabilmesi güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-2 GPU, +Harici SSD masrafı, +Kablo masrafı, +Kablo karmaşası, +Yanında kablo ve harici SSD taşıma zorunluluğu
o sırada 40a m3 macbbok pro alan ben

o sırada 40a m3 macbbok pro alan ben
Problemlisin oğlum sen, şimdi de gitti M3'le kıyaslıyor, o da mı 256 GB yoksa :D, Hadi git işine ya, 512 GB Macbook Air M4 isteyenler için açılmış bir konu zaten, seni ilgilendiren bir şey yok

Tamam dostum madalyan hazırlanıyor yollarız bir ara. M3 ve M4 bir mi sence? Ne bu agresif üslup Allah aşkına? Çocuk musun?
çok yakınlar xd günlük işte fark bile yok ayrıca dünyanın en kaliteli consumer grade ekranı ve mis gibi hoparlörler falan

çok yakınlar xd günlük işte fark bile yok ayrıca dünyanın en kaliteli consumer grade ekranı ve mis gibi hoparlörler falan
Dostum sana problemli hayatında başarılar. Tebrik ederim Macbook pro almışsın wow oha falan yani. Şok oldum. Ben 512 GB M4 indirimi paylaştım. İlgilenmiyorsan ya da almayacaksan konuyu görmezden gelip devam eder misin lütfen?

Geri